Front / Mega Fortune

Mega Fortune

flag Spela nu!

BETYG

96%
GRAFIK - 95%
SPELUPPLEVELSE - 95%
BONUSAR - 100%
VÄRDE - 95%
SPELINFORMATION
NamnMega Fortune
SpeltypClassic slot
Vinstlinjer:25
Progressivt Ja
Hjul:3

SPELA HÄR

1000 kr Bonus
50 freespins
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Gör dig klar för ett riktigt monster till pengamaskin, spelautomaten Mega Fortune. I skrivande stund är det bara några dygn sedan en spelare sprang iväg med en pengahög av ett totalt värde över 3 miljoner Euro (!) från denna automaten och redan har jackpotten dragit iväg och vuxit sig ganska ansenlig. Siktar du mot en livsförändrande automatvinst är Mega Fortune ditt starkaste kort.

 

Mega Fortune Spelautomat

Mega Fortune är ett välkommet tillskott till automatskaran från Net Entertainment och om den inte redan är det, så kommer denna spelautomat bli automaten på nätet som har betalat ut flest stora vinster. Den berömda Mega Jackpot-vinsten växer stadigt med rekordart och det som gör Mega Fortune-automaten extra tilltalande är det faktum att vem som helst kan vinna storvinsten.

Du behöver alltså inte vara en storspelare för att bli miljonär genom detta spel men lite tur behöver du självklart ha i bagaget. Automaten har tre olika eskalerande vinstpotter av den typ vi kallar för progressiva jackpottar. Enkelt förklarat så innebär detta att för varje gång någon spelar en runda för riktiga pengar på automaten så går en liten del av insatsen direkt till den progressiva jackpotten. När spelet är populärt och har många användare så bidrar detta till att jackpotten ökar mycket snabbt.

Allt som allt finns det tre olika sådana vinster och du har kanske redan fått med dig beloppen som ligger överst i speldemot på denna sida? Jackpot Mega, Jackpot Major och Jackpot Rapid är alla progressiva vinster som kan vinnas via Mega Fortunes bonusrunda. För att få entré till denna behöver du först samla ihop tre bonusfigurer på samma insatslinje med start från vänster.

Du kommer då in till bonusrundan som är ett lyckohjul i flera lager. Du får snurra hjulet och har då möjlighet att vinna dig fram till nästa hjul. Det innersta lyckohjulet i serien döljer huvudvinsten Jackpot Mega som med största sannolikhet kommer medföra ett ansenligt tillskott till varje nätspelares bankroll. För att specificera så är jackpottsiffrorna du ser överst i speldemot direkt överförda från Betssons eget nätcasino och dessa siffror blir alltså visade i realtid.

DELA