Front / Alla Spelautomater / Mega Fortune

Mega Fortune

flag Spela nu!

BETYG

96%
GRAFIK - 95%
SPELUPPLEVELSE - 95%
BONUSAR - 100%
VÄRDE - 95%
SPELINFORMATION
NamnMega Fortune
SpeltypClassic slot
Vinstlinjer:25
Progressivt Ja
Hjul:3

SPELA HÄR

1000 kr Bonus
50 freespins
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Gör dig klar för ett riktigt monster till pengamaskin, spelautomaten Mega Fortune. I skrivande stund Àr det bara nÄgra dygn sedan en spelare sprang ivÀg med en pengahög av ett totalt vÀrde över 3 miljoner Euro (!) frÄn denna automaten och redan har jackpotten dragit ivÀg och vuxit sig ganska ansenlig. Siktar du mot en livsförÀndrande automatvinst Àr Mega Fortune ditt starkaste kort.

 

Mega Fortune Spelautomat

Mega Fortune Àr ett vÀlkommet tillskott till automatskaran frÄn Net Entertainment och om den inte redan Àr det, sÄ kommer denna spelautomat bli automaten pÄ nÀtet som har betalat ut flest stora vinster. Den berömda Mega Jackpot-vinsten vÀxer stadigt med rekordart och det som gör Mega Fortune-automaten extra tilltalande Àr det faktum att vem som helst kan vinna storvinsten.

Du behöver alltsÄ inte vara en storspelare för att bli miljonÀr genom detta spel men lite tur behöver du sjÀlvklart ha i bagaget. Automaten har tre olika eskalerande vinstpotter av den typ vi kallar för progressiva jackpottar. Enkelt förklarat sÄ innebÀr detta att för varje gÄng nÄgon spelar en runda för riktiga pengar pÄ automaten sÄ gÄr en liten del av insatsen direkt till den progressiva jackpotten. NÀr spelet Àr populÀrt och har mÄnga anvÀndare sÄ bidrar detta till att jackpotten ökar mycket snabbt.

Allt som allt finns det tre olika sÄdana vinster och du har kanske redan fÄtt med dig beloppen som ligger överst i speldemot pÄ denna sida? Jackpot Mega, Jackpot Major och Jackpot Rapid Àr alla progressiva vinster som kan vinnas via Mega Fortunes bonusrunda. För att fÄ entré till denna behöver du först samla ihop tre bonusfigurer pÄ samma insatslinje med start frÄn vÀnster.

Du kommer dÄ in till bonusrundan som Àr ett lyckohjul i flera lager. Du fÄr snurra hjulet och har dÄ möjlighet att vinna dig fram till nÀsta hjul. Det innersta lyckohjulet i serien döljer huvudvinsten Jackpot Mega som med största sannolikhet kommer medföra ett ansenligt tillskott till varje nÀtspelares bankroll. För att specificera sÄ Àr jackpottsiffrorna du ser överst i speldemot direkt överförda frÄn Betssons eget nÀtcasino och dessa siffror blir alltsÄ visade i realtid.

DELA