Front / Merlin’s Magic Respins

Merlin’s Magic Respins

flag Spela nu!
Merlin's Magic

BETYG

90%
GRAFIK - 90%
SPELUPPLEVELSE - 90%
BONUSAR - 90%
VÄRDE - 90%

SPELA HÄR

3000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
20000 kr Bonus
20 insättningsfria spins
SPELA NU

Magi kan användas för så väl gott som ont, men i spelautomaten Merlin’s Magic Respins används den enbart för gott – i form av vinster och slots-bonusar. Merlin kommer personligen att hjälpa dig vinna mer med sina trollformler. Om du vill prova denna spelautomat utan press kan du testa demot här på sidan, men annars föreslår vi att du blir medlem och hämtar din bonus hos InstaCasino!

Merlin’s Magic Respins spelautomat

Den första tjänsten som trollkarlen ger dig i Merlin’s Magic Respins slot är att han är spelets wildsymbol. Det innebär att han kommer hjälpa dig att skapa fler vinnande kombinationer, särskilt med tanke på att han är en staplad wild som dyker upp på hjulen 2, 3 och 4. Under Wild Respins kan han dock dyka upp på alla hjul!

De vanliga symbolerna inleds av kortsymboler från 10-A, men de har fått ögon och ett magiskt sken. Resten utgörs av Merlins magiska manicker, från teleskop och trollformler till böcker, samt ett magiskt kärl. Hans gyllene kittel är dock spelets scatter, som ger dig 7 freespins när tre dyker upp samtidigt. Merlin kommer att omvandla vanliga symboler till wilds.

På högra sidan hittar du svärdet i stenen och medan du inte kan dra ur det hela vägen så kan du använda det för att lägga superbets. Genom att lägga till 50, 100, 200, 250 eller 500 mynt till insatsen får du chansen på 1, 2, 3, 4 eller 5 re-spins med bonustillägg. För att låsa upp dessa re-spins måste du både aktivera superbet och sedan snurra fram minst en vinnande kombination med en wildsymbol.

Dessa wildsymboler kommer att låsas fast under dina re-spins. Med lite tur kommer det mer än en stapel av wilds, så du kan vinna ordentligt! Det finns hela 50 fasta vinstlinjer i Merlin’s Magic Respins slot, där du även kan ställa in myntvärdet från €0,01 till €5,00. Insatsen går alltså mellan €0,50 och €250 per spin – utan superbet. Den högsta nivån av superbet låter dig satsa hela €1750 per spin!

Denna spelautomat från NYX Gaming är inte den första med trollkarlen i huvudrollen, men Merlin’s Magic Respins är den enda med mäktiga, magiska respins. Låt dig förtrollas och använd dig av trollkonsten för att vinna stort i en slot som alltid bjuder på nå’t!

DELA

1000 omsättningsfria spins

Gillar du idén om att få 1000 freespins? Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att lära dig mer. Du kommer att få dina första 20 insättningsfria freespins direkt till din mejl efter att du registrerat dig för vårat nyhetsbrev.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

VILL DU HA 1000 FREESPINS?