Front / Alla Spelautomater / Midnight Racer

Midnight Racer

flag Spela nu!
Midnight Racer

BETYG

83%
GRAFIK - 78%
SPELUPPLEVELSE - 86%
BONUSAR - 88%
VÄRDE - 80%
SPELINFORMATION
NamnMidnight Racer
UtvecklareGenii
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:25
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Om du är intresserad av denna spelautomat är du förmodligen förtjust i fart och fläkt, eftersom Midnight Racer är en slot som kretsar kring rally och allt som hör därtill. Här kan du bränna gummi hela vägen till storvinsterna. Kanske du helst provspelar ett nytt casinospel innan du kastar dig in med riktiga pengar? Vi erbjuder denna slot med låtsaspengar här på Spelautomater.se!

 

Midnight Racer spelautomat

Man märker snabbt att Midnight Racer är en relativt enkel slot. Det finns inget intro, utan du kommer direkt till hjulen, som står redo att snurras. Bakgrunden är en 3D-renderad bild av ett gatuhörn där ett race uppenbarligen är på väg att starta. Om du inte är väldigt förtjust i bilar och racing så är grafiken rätt så genomsnittlig.

Ingen musik tycks genomsyra spelautomaten, istället spelas en liten snutt (tillsammans med ljudeffekter) vid varje snurr. Huruvida det är behagligt eller irriterande är upp till dig. I värsta fall går det ju att stänga av ljudet helt. Det finns 3 rader, 5 hjul och 30 fasta vinstlinjer. Du kan ställa in myntvärdet mellan €0,01 och €0,25, antalet mynt per linje och antalet linjer, vilket ger god flexibilitet för insatserna.

Symbolerna börjar med kortsymboler från J-A, som har prytts av däckmönster. Därefter kommer det exempelvis växellådor, bildäck, nitrotankar och tre karaktärer med varsin bil. Wildsymbolen är spelets logotyp, som visar ordet wild om den används i en vinnande kombination. Alla vinster kommer dessutom att dubblas om en wildsymbol är delaktig.

Den andra specialsymbolen är tjejen med startflaggorna, som är spelets scatter. Får du tre av henne så ger det 8 free spins, medan fyra stycken ger dig 12 och fem stycken ger dig 20 gratissnurr. Alla dina vinster tredubblas under dessa spins.

DELA