Monster Smash

flag Spela nu!

BETYG

81%
GRAFIK - 80%
SPELUPPLEVELSE - 81%
BONUSAR - 83%
VÄRDE - 81%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Välkommen till Monster Smash och en slot som har slagit sig in i de svenska casinospelarnas hjärtan på kort tid. Spelautomaten är en onlineversion av Vegasautomaten Crank’s Bash så om du känner igen slotmaskinen så är det troligtvis från Jack Vegas-spelen på krogen. I Monster Smash kan du dock vinna betydligt mer än 500 kr!

Monster Smash Spelautomat

Monster Smash spelas på fem hjul och tre rader, ett traditionellt upplägg för videoslots med andra ord. Man kan spela på fem vinstlinjer vilket inte är särskilt mycket, men det fina i kråksången är att man vinner på vinstkombinationer från både vänster och höger. Detta gör att det i realiteten blir tio vinstlinjer till halva priset!

Monster Smash kan se ut som en relativt enkel slot vid första anblicken men faktum är att spelautomaten bjuder på en hel del oanade funktioner som man inte hittar i många andra spel. Ett exempel är frukt- och monsterbonusarna som visas längst upp till vänster i bild. Varje gång du vinner med hjälp av frukter ökar fruktbonusen i grönt, varje gång du vinner med hjälp av monster ökar monsterbonusen i rött.

Dessa bonusar, som med tiden kan bli ganska stora, betalas ut med hjälp av automatens scattersymboler som gestaltas av basebollträn. Får du scattersymbolerna på de tre första hjulen, betalas fruktbonusen ut. Får du dem istället på de tre sista hjulen, betalas monsterbonusen ut. Skulle du ha sådan tur att de dyker upp på alla hjulen, betalas både frukt- och monsterbonusarna ut.

Monster Smash har även ett bonusspel som aktiveras av ’Here We Go’-symbolerna. I bonusrundan slår monstren vilt omkring sig och genererar extra vinster på symbolerna till vänster och höger om sig. Här bör du hoppas på att två monster hamnar bredvid varandra för då blir bonusrundan lukrativ. Dyker guldstjärnan upp på hjulen får du en till två bonusrundor extra!

Som om inte ovanstående funktioner vore nog har Monster Smash dessutom tre progressiva och ständigt ökande bonusar. Dessa kan vinnas i bonusrundan som man kommer till när minst tre bonussymboler uppenbarar sig på spelplanen. För att ha chans på dessa jackpottar behöver du givetvis spela för riktiga pengar och med hjälp av våra bonusar runt automaten får du bästa möjliga förutsättningar!

DELA