Muse

flag Spela nu!

BETYG

88%
GRAFIK - 85%
SPELUPPLEVELSE - 85%
BONUSAR - 91%
VÄRDE - 91%
SPELINFORMATION
NamnMuse
SpeltypClassic slot
Vinstlinjer:25
Progressivt Ja
Hjul:3

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Det här spelet är inte längre tillgängligt

Denna gulliga slot från NetEnt hämtar sin inspiration från den grekiska mytologin. Som du säkert känner till var de tre muserna de gudinnor som inspirerade kulturlivet i form av poesi, musik och dramatik. Spelautomaten Muse bjuder inte på varken poesi eller musik, däremot en rejäl gnutta dramatik. Spänningen är påtaglig, precis som i de flesta av NetEnts slots. Tack vare ett frikostigt wild-system och scatter-bonus har du faktiskt chansen på en maxvinst värd hela 590 000 mynt. Inte illa pinkat tycker vi på Spelautomater.se. Ta chansen att provspela Muse här nedanför. När du tröttnat på att vinna låtsaspengar så är våra partners bara ett klick bort. Registrera dig via någon av våra banners för att ta del av exklusiva välkomsterbjudanden.

Muse Spelautomat

Dramatiken som nämndes i recensionens inledning gäller alltså chansen på den utomordentliga maxvinsten på 590 000 mynt. Muses sockersöta yttre kanske är lite bedräglig, då spelautomaten alltså ruvar på en riktig storvinst. Hur ska du då gå tillväga för att ha chansen att bli miljonär? Tryck på knappen och hoppas på det bästa, är givetvis det ärligaste svaret. Men det finns några saker att hålla utkik efter… Närmare bestämt wild-symbolerna.

Muse är en ytterst frikostig slot när det kommer till wild-symboler. Den erbjuder hela tre typer av wilds: sticky, expanding och x2. Kortfattat kan man beskriva sticky wild som en wild-symbol som först gör sitt jobb, och dessutom stannar kvar och gör samma jobb även nästa runda. Expanding wilds sprider ut sig över hela det aktuella hjulet. X2-wilds gör samma jobb som alla andra wilds, men den dubblar även alla vinster den är delaktig i.

Utöver det fina wild-systemet finns scatter-symboler. Minst tre scatter aktiverar bonusspelet som ger dig upp till 30 free spins, med chans på ännu fler. Som om inte det vore nog så blir wild-symbolerna ännu mer värdefulla under bonusspelet. När en wild visas så singlas den och omvandlas till sticky x2, expanding x2 eller sticky expanding wild.

Det är bara några goda anledningar till att spela Muse, denna undersköna spelautomat.

DELA