Front / Nordic Vikings

Nordic Vikings

flag Spela nu!

BETYG

70%
GRAFIK - 65%
SPELUPPLEVELSE - 67%
BONUSAR - 76%
VÄRDE - 73%

SPELA HÄR

100 kr Bonus
20 freespins
SPELA NU

Välkommen till vikingatiden och en spelautomat från Paf som innehåller tre ständigt ökande jackpottvinster. Spela gratisversionen här på sidan så länge du har lust. När du sedan vill spela för riktiga pengar kan du öppna ett konto hos Paf och ta del av en fin insättningsbonus.

Nordic Vikings Spelautomat

Vi ska tillbaks till vikingatiden och se hur man levde under denna våldsamma epok i vår historia. Även om våra förfäder vikingarna var kända som barbariska är Nordic Vikings en ganska trevlig bekantskap. Här finns det exempelvis tre progressiva jackpottar som bara ökar. Fortsätt läsa så går vi igenom de viktigaste detaljerna.

Nordic Vikings är en spelautomat med fem hjul, tre rader samt 15 aktiva vinstlinjer och man kan spela med tre olika insatsnivåer nämligen €0.10, €0.20 samt €0.50 per aktiv linje. Dessa insatsnivåer styr sedan vilken jackpott man kan tävla om. Det finns tre inbyggda jackpottar, Jackpot MINI, Jackpot MEDI och Jackpot MAXI.

Jackpotten vinns genom att man radar upp fem gyllene horn med guldpengar på en aktiv vinstlinje men det finns även andra symboler att hålla ögonen på. Har man radat upp två vikingar på en spelad linje så har man nämligen kommit fram till bonusrundan i Nordic Vikings.

I bonusrundan behöver man välja vilken viking som går segrande ur fyra olika dueller. Lyckas man med den bedriften får man möta självaste Oden. Hos Oden får man välja den hjälm man tror innehåller den högsta vinsten. Har man tagit sig ända hit kan vinsterna bli enorma.

Symbolerna i övrigt är vad man kan vänta sig från en spelautomat med vikingatiden som tema. Här ser vi hjälmar, vapen, båtar, runor och mycket, mycket annat. För att vara en spelautomat från en mörk tid är dock Nordic Vikings faktiskt ganska så färgglad.

Om man ska komma med ett utlåtande gällande Nordic Vikings så blir betygen goda. Med tre progressiva jackpottar, ett integrerat bonusspel av hög klass samt många vinstchanser finns det inte så mycket mer att önska. Vill du spela Nordic Vikings för riktiga pengar är det mot Paf du behöver styra vikingaskeppet.

DELA

Hämta 20 freespins nu!

Håll dig uppdaterad om alla de senaste erbjudandena. Här hittar du allt från freespins till bonusar och nya spelsläpp. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alla dessa fördelar och 20 freespins helt utan insättning omedelbart.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

Hämta 20 freespins nu!