Front / Nyheter / Cloud Quest och Legends of Africa live

Cloud Quest och Legends of Africa live

I veckan lanserades två nya spel från Play’n GO och Microgaming, Cloud Quest samt Legends of Africa. Precis som alltid har vi varit snabba med att få upp gratisversioner och recensioner av båda spel här på hemsidan, så nu är det fritt fram att testa dem så länge du vill och orkar!

cloudquest550

Såväl Cloud Quest som Legends of Africa är två ganska originella spelautomater. Legends of Africa spelas på en spelplan som är diamantformad, någonting vi känner igen från IGT:s klassiker Siberian Storm och Fire Opals. Cloud Quest å sin sida har ett upplägg som påminner om det populära spelet Candy Crush Saga. Här finns inga vinstlinjer över huvud taget utan det gäller att generera identiska symbolkombinationer oavsett var på spelplanen dessa dyker upp.

Spelens teman skiljer sig åt rejält och medan Legends of Africa utspelar sig på Afrikas savanner, utspelar sig det fantasyinspirerade Cloud Quest på en himmelsk ö i en värld långt, långt borta. För spelare som törstar efter specialfunktioner så är Cloud Quest det självklara valet, främst då spelet bygger på ett system där man ”levlar” sin karaktär till högre nivåer med större vinster i potten. Föredrar man mer klassisk spelautomatunderhållning faller valet naturligt på Legends of Africa, men även här finns det äss i rockärmen, främst den spännande funktionen ”Any Way”.

Det är två högkvalitativa spelautomater som Play’n GO och Microgaming har levererat i Cloud Quest och Legends of Africa, det står bortom alla tvivel. Främst Cloud Quest har lite av en inlärningströskel så just den automaten kan det vara värt att testa ett par spelrundor på i gratisversionen som vi har här på sidan. Vi rekommenderar även ett par rundor på Legends of Africa där bakgrundsanimationerna och de högkvalitativa ljudeffekterna bidrar till en spelupplevelse över det vanliga.

Som alltid så kan du spela spelautomaterna här hos Spelautomater.se gratis så länge du har lust utan störande popups och andra irriterande moment. Skulle låtsaspengarna ta slut är det bara att ladda om sidan på nytt och fortsätta spelandet. Skulle du vilja spela för riktiga pengar, rekommenderar vi att du prövar lyckan hos InstaCasino där du får 100 RealSpins som ny medlem, helt utan omsättningskrav!

DELA

FÅ 100 KRONOR GRATIS!

Få 100 kr gratis!
Book of Dead ger dig många bonusar

20 free spins gratis till din inkorg!


Missa inte!

Håll dig uppdaterad om våra exklusiva erbjudanden, freespins, bonusar, tips och nyheter. Allting direkt i din inkorg via våra nyhetsbrev. 

Du kommer hitta 20 insättningsfria spins i din inkorg direkt efter du slutfört processen för att prenumerera på våra nyhetsbrev.

Grattis, du är nu registrerad!