Front / Nyheter / Gyllene läge att bli medlem hos Casumo!

Gyllene läge att bli medlem hos Casumo!

Det finns aldrig några dåliga tillfällen att bli medlem hos Casumo, men vissa tillfällen är bättre än andra! Just i dag är ett sådant gyllene tillfälle då välkomsterbjudandet kryddas med ytterligare 50 gratisrundor!

casumobonus

Casumo är en av våra mest populära samarbetspartners och det är väldigt lätt att förstå varför. Deras unika koncept, casinoäventyret, tilltalar många spelare och funktionen bidrar till att stämningen förhöjs ytterligare. Deras välkomstbonus som ger upp till €1200 på de fem första insättningarna samt 200 gratisrundor, är givetvis en annan faktor!

Just i dag kryddas det vanliga erbjudandet ytterligare och alla nya kunder som gör en insättning får 50 freespins ytterligare, utöver de gratisrundor som annars delas ut. Det innebär att man kan få så mycket som 250 freespins om man passar på att bli medlem hos Casumo i dagarna. Se bara till att skynda dig då erbjudandet är tidsbegränsat och gäller fram tills i morgon, den 4 juli, kl 2359.

Ta emot de 250 gratisrundorna hos Casumo här!

DELA

Hämta 20 freespins nu!

Håll dig uppdaterad om alla de senaste erbjudandena. Här hittar du allt från freespins till bonusar och nya spelsläpp. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alla dessa fördelar och 20 freespins helt utan insättning omedelbart.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

Hämta 20 freespins nu!