Front / Okategoriserat / Halloweenstämning hos Paf

Halloweenstämning hos Paf

Paf har gjort sig kända för sina roliga tävlingar och kampanjer. Just nu bjuder de in till en spännande vecka för att fira höstens rysligaste högtid, nämligen Halloween. Tycka vad man vill om ”bus eller godis” och skräcktemat, men Paf har en förmåga att förvandla allt det läskiga till myspys och spelspänning.

Paf Halloween

Så vi har konstaterat att temat är skrämsel och spänning, men det finns fina priser i potten också. Upplägget är Pafs klassiska €5000-turnering, där €1000 dagligen fördelas på 20 vinnare. Spela på dagens slot, uppfyll villkoren (minst 20 spel, lägsta belopp varierar) och du är garanterad 5 free spins. Utöver det har du som sagt chansen på en del av potten. Turneringen går förstås ut på att placera dig högst upp på topplistan över dagens vinster.

Den största vinnaren varje dag tilldelas €300. För tvåan kommer €140 in på spelkontot och trean kan förvänta sig ett tillskott på €80. Men även placering 4 till 10 har pengar att hämta, inte mindre än €40. Tröstpriset går till placering 11 till 20 som kan inkassera en liten €20-sedel. Och alla som deltar får, som sagt, 5 free spins.

De aktuella spelen är:

Måndag – Mythic Maiden
Tisdag – South Park
Onsdag – Disco Spins
Torsdag – Lights
Fredag – Blood Suckers

Så ta och klicka dig vidare till Paf och Play among friends. I bästa fall vinner du riktiga pengar, i värsta fall vinner du 5 free spins om dagen. Ingen dålig affär direkt… Har du inte registrerat dig ännu? Se till att hämta ut ditt bonuspaket först. Läs mer i vår recension av Paf.

DELA