Front / Okategoriserat / Mega Moolah – Fet jackpottslot från Microgaming

Mega Moolah – Fet jackpottslot från Microgaming

Okej, vi inser att Mega Moolah kanske inte direkt är en nyhet. Men vi vill ändå ta tillfället i akt och skriva ett par rader om denna slot, eller serie av slots egentligen. Jackpotten är nämligen uppe i nästan €3 500 000. Det, däremot, är en stor nyhet. Vågar vi gissa att utbetalningen är på väg?

Mega Moolah

Mega Moolah är som sagt en serie som består av hela fyra slots: Mega Moolah slot, Mega Moolah ISIS, Mega Moolah 5-reel Drive och Mega Moolah Summertime. Samtliga dessa slots bygger på samma progressiva jackpott. Ursäkta, jackpottar. För det rör sig inte om en enda jackpott, utan hela fyra stycken som kallas Mini, Minor, Major och Mega Jackpot.

Mini Jackpot och Minor Jackpot kräver ingen djupare presentation då beloppen sällan handlar om så hemskt mycket mer än minimibeloppen på 10 euro respektive 100 euro.  Men ju högre upp på listan vi kommer, desto högre blir jackpottarna. Major Jackpott betalar alltid ut minst €10 000 och ligger idag på knappt €19 000. Inte fy skam inför julhandeln.

Alla spelares heliga graal är dock den stora vinsten, jackpotten med stort j. Mega Moolahs största jackpott heter Mega Jackpot och är aldrig lägre än €1 000 000. Dess största jackpott någonsin betalades ut 2009 och hade hunnit upp i ofattbara €6 374 434. Riktig där är vi inte ännu. Men 3,5 miljoner euro, eller drygt 30 miljoner kronor, vore tillräckligt för att köpa en fin julklapp till varenda invånare i hela Dalsland. Nu får du göra precis vad du vill med eventuell vinst, men dalslänningarna kan behöva lite uppmuntran.

Hur som helst… Känner du för att provspela Mega Moolah? Klart du gör. Prova automaterna hos exempelvis CasinoEuro. Vi har fixat ett finfint välkomsterbjudande som väntar på dig vid registrering. Läs allt om det i vår recension.

DELA