Front / Okategoriserat / Microgaming blåser liv i Tyrannosaurus Rex

Microgaming blåser liv i Tyrannosaurus Rex

Så kunde det ha låtit om Microgaming verkligen väckte dinosaurier till liv. Lyckligtvis så gäller det bara en ny slot från denna utomordentliga spelutvecklare. Spelautomaten heter Jurassic Park och bygger givetvis på filmen med samma namn.

Jurassic Park Free Spins
 

Denna nya slot bygger som sagt på Steven Spielbergs kultrulle från 1993. Dinosaurier och äventyr är självklara beståndsdelar och du kan räkna med att stöta ihop med både Bracchiosaurus, Stegosaurus och självklart T-Rex, storfräsaren bland dinosaurierna. T-Rex har en framträdande roll i denna slot. Helt slumpmässigt kan T-Rex rymma från sitt hägn och då aktiveras ”T-rex alert mode” som varar i 6 rundor, då 35 extra wild-symboler fördelas över hjulen.

Annars erbjuder Jurassic Park hela 243 sätt att vinna över de fem hjulen. Bonusmöjligheter finns det också gott om. Scatter-symbolen består av en mygga som inneslutits i bärnsten. Minst tre bärnstenar krävs för att bonusspelet ska kicka igång. Spelaren erhåller då 12 free spins, och ett särskilt tema. Detta tema varierar beroende på vilken dinosaurie som slumpas fram. Temat ger spelaren extrabonus i form av multiplikatorer, wild-hjul, wild-multiplikatorer och mycket mer. Kolla gärna in videon här nedanför medan vi väntar in demospelet.

 

DELA

Hämta 20 freespins nu!

Håll dig uppdaterad om alla de senaste erbjudandena. Här hittar du allt från freespins till bonusar och nya spelsläpp. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alla dessa fördelar och 20 freespins helt utan insättning omedelbart.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

Hämta 20 freespins nu!