Front / Okategoriserat / Mr Green firar halloween

Mr Green firar halloween

Vi vill omedelbart be om ursäkt över det urusla rimmet i rubriken här ovanför. Men ibland blir det bara så. Funktion före form pratar man ju om. Och innehållet i den här nyheten är faktiskt viktigare än några stackars nödrim. Mr Green bjuder in till årets upplaga av halloweenturneringen, där 40 000 kronor finns i potten.

Mr Green firar halloween

Fem spelautomater står i centrum när denna giganternas kamp ska avgöras. Du har givetvis chans på vinsten, där fem spelare får dela på 40 000 kronor. Pengarna utbetalas som riktiga pengar. De hänger alltså inte ihop med något omsättningskrav. Låter det för bra för att vara sant? Det är det som är det magiska med Halloween!

Turneringen går ut på att vinna så mycket som möjligt på 20 sammanhängande rundor. Vinnaren beräknas utifrån procentuell vinst i förhållande till insats på 20 obrutna rundor. För att kvalificera dig till tävlingen gäller alltså att spela minst 20 rundor med en lägsta insats på 2,50:-. Med lite tur blir du en av fem lyckliga vinnare.

Vinstfördelningen ser ut såhär:

Första pris – 20 000:-
Andra pris – 10 000:-
Tredje pris – 5 000:-
Fjärde pris – 3 000:-
Femte pris – 2 000:-

Vilka spel gäller det då? Under tävlingsperioden (från 00.00 på lördag 1/11 till 23.59 på söndag 2/11) kan du spela på Wild Witches, Zombies, Frankenstein och Voodoo Vibes och tillgodoräkna dig vinsterna från dessa maskiner. Ett grundkrav är såklart att du har registrerat dig hos Mr Green.

Är du inte redan medlem? I så fall rekommenderar vi att du kollar in vår recension av Mr Green. Där kan du läsa allt du behöver veta om sajten, inklusive info om den finfina välkomstbonusen som blir din när du registrerar dig här hos oss. Därmed är du fullt rustad att ta dig an utmaningarna denna Halloween. Lycka till!

DELA