Front / Nyheter / NetEnt etablerar sig i Spanien

NetEnt etablerar sig i Spanien

Frammarschen för de svenska speltillverkarna NetEnt fortsätter och igår fick företaget tillstånd att driftsätta sina spel i Spanien. Spanien är bara en i raden av länder som har gett NetEnt tillstånd att bedriva verksamhet den senaste tiden och framgångssagan för företaget verkar inte ha nått sin kulmen än på långa vägar.

Det var inte längesedan som NetEnt beviljades licens i Storbritannien och igår var det som sagt Spaniens tur att ge de svenska mjukvarutillverkarna tillstånd att marknadsföra sina spel innanför landets gränser. Tillståndet beviljades av Directorate General for the Regulation of Gambling, den spanska spelmyndigheten.

Spelbolagen i Spanien som Net Entertainment har sina spel på är i dagsläget 888, Premiere Megaplex och Paf, men med största sannolikhet kommer den portföljen öka kraftigt den närmaste tiden. Med sina närmare 50 miljoner invånare och mot bakgrund av att Spanien är på väg att återhämta sig från den segdragna finanskrisen, är givetvis landet ett som många speltillverkare har sikte på.

Om du vill spela några av spelautomaterna som Net Entertainment har tillverkat så hittar du alla här på Spelautomater.se. Varför inte pröva lyckan på Gonzo’s Quest, Devil’s Delight eller Starburst? Alla automaterna spelar du gratis så länge du vill i webläsaren och givetvis görs det helt riskfritt.

DELA

Hämta 20 freespins nu!

Håll dig uppdaterad om alla de senaste erbjudandena. Här hittar du allt från freespins till bonusar och nya spelsläpp. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alla dessa fördelar och 20 freespins helt utan insättning omedelbart.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

Hämta 20 freespins nu!