Front / Okategoriserat / Reel Chaos-kaos hos Betsafe

Reel Chaos-kaos hos Betsafe

Vi har tidigare rapporterat om den oerhört upphaussade releasen av South Park: Reel Chaos. Nu har spelet funnits ute några dagar och vi är inte besvikna. Festen har bara börjat. Automaten är full av funktioner och kan ge fina vinster. Betsafe var heta inför lanseringen och är i skrivande stund mitt uppe i en stor Reel Chaos-turnering. Med en prispott på över 200 000 kronor finns all anledning att delta.

Betsafe Reel Chaos
Reel Chaos har tagit spelvärlden med storm och vi förstår varför. Maxvinsten ligger på skapliga 650 000 mynt och funktionerna är utmärkta. Det är inte konstigt att Betsafe vill rida på framgångsvågen. Deras Reel Chaos-turnering kallas för Reel Cash Tourney Chaos och ger dig chansen på din del av 200 000. Högsta enskilda vinsten är 40 000 kronor till en spelare.

För att delta i turneringen krävs att du deltar i någon av de tvådagars kvalificeringsomgångar som hålls just nu. Nästa (och sista) rundan börjar imorgon (29/10) och varar till dagen därpå. Din placering i kvalet baseras på två turneringar: antingen antal spelade rundor eller nettovinst (eller bådadera). För att dina rundor ska räknas krävs att du spelar minst 100 rundor för 2 kronor per runda. Lyckas du ta en av de 25 högsta placeringarna i någon av turneringarna går du vidare till finalomgången som hålls mellan 31/10 och 2/11.

För nettovinstturneringen beräknas placeringarna på insats kontra vinst över din bästa svit av 20 sammanhängande rundor. För spelrundor-turneringen är det istället den spelare med flest spelade rundor som vinner. Prispotten består som sagt av en himla massa kontanter, men även free spins och bonuspengar finns med i potten.

Vinstfördelningen för tvådagarsturneringarna ser ut så här:

Vinnaren får 5000 kronor
Tvåan får 2000 kronor
Trean får 1000 kronor
Fjärde till tionde plats får 500 kronor i bonus
Elfte till tjugofemte plats får 25 free spins på Reel Chaos

Lyckas du ta dig till final och placera dig bland de 25 bästa där har du chans på följande vinster:

Vinnaren får 40 000 kronor
Tvåan får 20 000 kronor
Trean får 8000 kronor
Fjärde till tionde plats får 2000 kronor i bonus
Elfte till tjugofemte plats får 100 free spins på Reel Chaos

Vad väntar du på? Tävlingen är i full gång, missa inte din chans. Du måste såklart vara registrerad spelare hos Betsafe för att delta. Kolla in vår recension och hämta ut ditt finfina bonuspaket här.

DELA