Front / Okategoriserat / Se Bob Dylan i Philadelphia

Se Bob Dylan i Philadelphia

Paf har kommit över ett gäng biljetter till Bob Dylans konsert i Philadelphia nästa vecka. Två biljetter kan bli dina, en biljett tillhör redan ditt resesällskap Fredrik Wikingsson. Tiden är knapp då avresa sker redan på söndag 20/11. Läs allt om utlottningen här.

Bob Dylan i Philly

Bob Dylan är en legend med en diger diskografi innehållandes studioalbum som Blonde on Blonde, The Freewheelin’ Bob Dylan och Highway 61 Revisited. Dessutom har han spelat in flera legendariska livealbum, däribland Live at the Budokan. Med klassiker som Blowing in the Wind och The Times They are a-Changing blev Dylan en röst för medborgarrättsrörelsen, för folkmusiken och för popsnören över hela världen.

Nu har du alltså chansen att se denna legendar live. I Philadelphia, Pennsylvania, USA. PÅ SÖNDAG!!! Det enda du behöver göra är att logga in på paf.se, leta upp kampanjen (följ länken på förstasidan), fylla i ditt telefonnummer och intyga att du verkligen kan resa den 20/11. Sen är det bara att hålla tummarna. Registreringsperioden varar till på söndag den 16/11 och vinnaren presenteras på Club Pafs hemsida senast den 18/11.

Vad med Fredrik Wikingsson då? Jo, han deltar i Pafs så kallade Experiment Ensam där de filmar personer som gör helt vanliga saker, fast ensamma. Wikingsson, en av Sveriges största Dylan-fans, kommer alltså gå på konserten ensam och delta i inspelningen av finalavsnittet av experimentet. Paf vågar inte lova att du får chansen att hänga med Fredrik, men visst vore det kul?

Philadelphia är USAs femte största stad och har mycket att erbjuda, bland annat är staden känd för sitt hockeylag Philadelphia Flyers, fotbollslaget Warriors och basketlaget 76ers. En gång i tiden var Philadelphia faktiskt USAs huvudstad, så här finns en hel del även för historieälskaren. Liberty Bell, konstmuseet och Independence Hall hör till sevärdheterna.

Tiden håller på att rinna ut, så logga in på Paf nu. Inte medlem ännu? Perfekt, vi har fixat ett fint välkomsterbjudande åt dig. Klicka här för att läsa recensionen och registrera dig.

DELA

Hämta 20 freespins nu!

Håll dig uppdaterad om alla de senaste erbjudandena. Här hittar du allt från freespins till bonusar och nya spelsläpp. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alla dessa fördelar och 20 freespins helt utan insättning omedelbart.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

Hämta 20 freespins nu!