Front / Nyheter / Snart kan du spela poker hos Guts

Snart kan du spela poker hos Guts

Gaming Innovation Group har precis signerat ett avtal med Microgaming Poker som efter allt att bedöma innebär att Guts kommer erbjuda pokerspel inom kort. Någonting annat som är intressant är att Frode Fagerli som organiserar norska mästerskapen i poker är storägare i GIG. Kanske blir det en ny huvudsponsor för de norska mästerskapen i poker nästa år?

Den 31 juli 2015 skickades ett pressmeddelande ut där det stod: ”Gaming Innovation Groupe (GIG) has signed a license agreement with MicroGaming where MicroGaming will supply their poker software to GIG’s operators.

Detta styrker Guts, Betspin och planerade Rizk samtidigt som de som väljer att lansera spelsidor på deras plattform nu har möjlighet att erbjuda pokerspel till sina kunder. Detta är troligtvis ett väldigt bra avtal både för spelare, aktieägare samt för Microgaming. Vi glädjer oss över att se produkten när den lanseras och förhoppningsvis kommer Guts in som en storsponsor av NM i poker frampå.

Nu för tiden sliter många pokersidor med att konkurrera med giganterna PokerStars och Full Tilt, som för övrigt ägs av samma firma. Är detta avtalet som ska rädda de små pokersidorna? Nu hamnar nämligen Betsson Group, Unibet och Gaming Innovation Group på samma klient och kanske kan detta blåsa live i de tråkiga pokerborden. Hur det går återstår att se, men att det blir spännande, det är någonting som är säkert!

DELA

Hämta 20 freespins nu!

Håll dig uppdaterad om alla de senaste erbjudandena. Här hittar du allt från freespins till bonusar och nya spelsläpp. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alla dessa fördelar och 20 freespins helt utan insättning omedelbart.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

Hämta 20 freespins nu!