Front / Nyheter / Sommarhäng hos ComeOn! Heta erbjudanden!

Sommarhäng hos ComeOn! Heta erbjudanden!

Fram tills den 14:e augusti är det sommarhäng hos ComeOn vilket innebär att det finns mängder av heta kampanjer och tävlingar att ta del av. Knappast har det varit ett bättre läge att bli medlem hos ComeOn än nu så läs vidare för att se vad just du kan tillskansa dig hos marknadens soligaste casino!

”Sommaren är kort” sjöng Tomas Ledin och nog kan det kännas så alltid när man har kommit in i Augusti och solen lyser med sin frånvaro. Som tur är finns det värmande och somriga kampanjer som säkerställer att sommaren i alla fall varar till mitten av augusti, exempelvis sommarhänget hos ComeOn!

Fram tills den 14 augusti pågår sommarhänget hos ComeOn och om du är ny kund och sätter in 100 kr så får du hela 500 kr att spela för. Som om inte detta vore nog får du dessutom en häftig ComeOn-hängmatta att glassa i slappa sommardagar. Denna skickas hem till dig helt gratis.

Se Aviciis sista spelning på Ibiza

Den kanske bästa anledningen att ”sommarhänga” hos ComeOn är att du då också får chansen att vinna biljetter till Aviciis sista spelning på legendariska Ushuaia Club på Ibiza. Chansen får du genom att delta i ComeOns lotteri där två paket till spelningen ligger i potten. Dessutom kan du vinna dykcertifikat, fallskärmshoppning, RayBan-brillor, Weber-grillar och mycket annat!

Vad väntar du på?

Ta chansen att se Aviciis sista spelning och få 500 kr att spela för här!

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!