Front / Nyheter / Spelautomater – Nu på sociala medier!

Spelautomater – Nu på sociala medier!

Vi på Spelautomater är stolta över att informera om att vi nu har tagit steget ut på sociala medier. Det innebär att du som besökare kan hälsa på oss på Twitter, Google+ och Facebook. På respektive konto kommer vi förmedla spännande nyheter, roliga kampanjer och mycket annat som du som läsare kommer ha mycket nytta av!

Den 30 april 2016 är onekligen en milstolpe i Spelautomaters historia. Det är nämligen datumet då vi tog steget ut på sociala medier i form av Twitter, Google+ och Facebook. Att synas på sociala medier är en självklarhet år 2016 och förhoppningsvis ger det oss ännu en möjlighet att nå ut till er läsare och trogna besökare på ett smidigt sätt.

På de sociala sidorna kommer nyheterna som publiceras på Spelautomater.se också synas så att man enkelt kan följa med i nyhetsflödet. Dessutom kommer varje individuellt konto ha sina egna specialiteter och på Twitter hoppas vi kunna förmedla roliga Tweets som gör att vi kommer nå en större publik. Som sagt, mycket spännande är att vänta den närmaste tiden!

Klicka på nedanstående länkar för att besöka oss på sociala medier i dag!

Twitter
Facebook

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!