Front / Okategoriserat / Storvinst hos Mr Green

Storvinst hos Mr Green

Nu när helgen står för dörren kanske du funderar på att ligga kvar i sängen en stund på lördag morgon, brygga en stor kanna kaffe och njuta av en lång frukost. Den tillvaron kan Gabriel se fram emot varje dag ett tag framöver. Förra helgen vann han nämligen en rejäl storvinst hos Mr Green.

Geisha Wonders Gabriel

Det hela gick till så att Gabriel satt framför datorn, en helt vanlig lördagskväll. Efter ett par rundor black jack och roulette, som är hans vanliga spel, öppnade han upp Geisha Wonders för lite omväxling. Gabriels hela tillvaro ändrades på ett ögonblick när hans 30 satsade kronor helt plötsligt hade förvandlats till jackpott. Den stora vinsten var värd ofattbara 7 895 389 kronor.

Mr Green skriver att de pratat med Gabriel, vars flickvän är gravid. Faktum är att den lilla flickan kommer vilken dag som helst. Vinsten kunde alltså inte kommit lägligare. Särskilt med tanke på att familjen letar hus och dessutom vill köpa en ny, säker bil. Tillskott på närmare 8 miljoner bör underlätta nu när nästa tillskott är på väg.

Vi på spelautomater.se gläds med Gabriel och hans familj. Vi älskar historier som denna och hoppas få rapportera om många liknande berättelser. Är du nästa stora vinnare på Mr Green? Är du inte medlem än? Kolla in vår recension och läs allt som är värt att veta om nätspel hos den gröna gentlemannen. En fin välkomstbonus väntar på dig som registrerar dig via spelautomater.se.

DELA