Front / Nyheter / Tjuvkika på kommande slots här

Tjuvkika på kommande slots här

Julen närmar sig och det innebär att många nya slotstitlar står i startblocken, redo att lanseras. Hos Spelautomater.se gör vi alltid vårt yttersta för att ha dessa titlar tillgängliga så tidigt som möjligt och redan nu kan vi erbjuda tjuvtittar på de spelautomater som är på väg att lanseras från Microgaming.

Spelautomaternas teman varierar kraftigt så troligtvis kommer det inte vara några problem för dig att hitta en slot som du gillar. Nedanför ser du de slots som är på väg att lanseras härnäst av Microgaming och genom att klicka på spelets länk, tas du till automatens sida där du kan tjuvkika på en officiell trailer. Så snart dessa automater är spelbara har vi demoversioner tillgängliga.

Tjuvkika på Microgamings nya slots nedanför:

Happy Holidays – Kom i julstämning med en av de bästa julautomater som någonsin har tillverkats!

Serenity – Låt ljuset leda dig rätt i denna österländska slot!

Stardust – Ädelstenar och vinstpotential av galaktisk storlek!

Bullseye – Träffa mitt i prick i en spelautomat som är som klippt och skuren för alla pilkastare!

Lucky Twins – Spelautomat med tvillingsymboler som får dig att vinna titt som tätt!

Peek A Boo – Tecknad spökautomat med ett fantastiskt freespinsläge!

Ovanstående automater är alltså de som Microgaming kommer lansera den närmaste tiden. Lägg därtill alla slots som kommer levereras av övriga speltillverkare så förstår du att det kommer komma många julklappar till alla casinoälskare inom kort. Så fort vi vet någonting, vet ni det, kära besökare, så se till att titta in till oss ofta!

DELA

Hämta 20 freespins nu!

Håll dig uppdaterad om alla de senaste erbjudandena. Här hittar du allt från freespins till bonusar och nya spelsläpp. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alla dessa fördelar och 20 freespins helt utan insättning omedelbart.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

Hämta 20 freespins nu!