Front / Nyheter / USA-veckor hos ComeOn! Bonusar och resor!

USA-veckor hos ComeOn! Bonusar och resor!

Nu är det USA-veckor hos vår samarbetspartner ComeOn! Sätt in 100 kr så får du 500 kr att spela för. Dessutom får alla nya kunder som gör sin första insättning ett hemligt USA-paket hem i brevlådan inom 3-4 dagar. Nedan kan du läsa lite mer vad som finns att hämta under denna stora kampanj!

Från och med den 20:e oktober fram till den 8:e november så ska man spela USA-spelet på ComeOn! Spelet bygger på det amerikanska presidentvalet och man har varje dag chans till nya erbjudanden och bonusar.

Dessutom kan man i spelet vinna kuponger till det stora USA-lotteriet där resor till Miami, Las Vegas och New York kommer att lottas ut.

USA-spelet gäller endast för ComeOns medlemmar. Blir du medlem idag så väntar en 400% välkomstbonus på dig. Det betyder att om du sätter in 100 kr så får du hela 500 kr att spela för och på det skickas även ett hemligt USA-paket hem till dig helt gratis.

Missa inte USA-veckor på ComeOn!

DELA

Hämta 20 freespins nu!

Håll dig uppdaterad om alla de senaste erbjudandena. Här hittar du allt från freespins till bonusar och nya spelsläpp. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alla dessa fördelar och 20 freespins helt utan insättning omedelbart.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

Hämta 20 freespins nu!