Front / Nyheter / Vera John spelare vinner 817 000 kr!

Vera John spelare vinner 817 000 kr!

megafortune2

Den högsta jackpotten på Mega Fortune ligger just nu på runt 140 miljoner kr och i jakten på den kan man vinna andra stora vinster, någonting som blev uppenbart när en norsk kund hos Vera John Casino vann 817 000 kr på automaten! Norrmannen hade bara spelat lite drygt 10 minuter när vinsten blev ett faktum och Jackpot Major betalades ut.

Som du kanske redan känner till så är det möjligt att vinna, inte bara en, utan tre jackpottar på Mega Fortune spelautomat. Alla dessa jackpottar har man möjlighet att vinna via bonusrundan som man kommer till när man får tre bonussymboler bredvid varandra på en spelad vinstlinje med start från vänster. Den högsta jackpotten vinns i mitten, de andra två på hjulen utanför.

Det var alltså den näst största jackpotten, Jackpot Major, som norrmannen vann. Denna betalade ut 817 000 kr, en fin summa! Mega Fortune är i alla avseenden ett riktigt pengamonster och automaten kommer slå sitt eget rekord den dagen Jackpot Mega betalas ut. Mega Fortune är faktiskt med i Guinness Rekordbok efter vinstutbetalningen på 109 miljoner kr år 2011, den största spelautomatvinsten online någonsin!

Vera John välkomstbonus

Om du också vill ha chansen att vinna en Mega Fortune jackpott hos Vera John kan du öppna ett konto här. Du får då en exklusiv välkomstbonus på 100% upp till 5000kr. Sätt in 5000kr, spela för 10000kr! Du kan givetvis också få bonusen även på lägre belopp.

DELA

Hämta 20 freespins nu!

Håll dig uppdaterad om alla de senaste erbjudandena. Här hittar du allt från freespins till bonusar och nya spelsläpp. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alla dessa fördelar och 20 freespins helt utan insättning omedelbart.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

Hämta 20 freespins nu!