Front / Okategoriserat / Winter is coming!

Winter is coming!

Med mindre än 3 veckor kvar till jul är många redan igång med förberedelserna. Granen ska kläs, klapparna ska köpas, glöggen ska värmas och sillen ska läggas in. Inte undra på att man blir stressad. Lyckligtvis är alla dina favoritcasinon laddade med mängder av julerbjudanden, när du behöver slappna av lite mellan varven. Vi har sammanställt några av de bästa julkalendrarna hos våra partners.

Paf julkalender

Paf

Hos Paf har man redan invigt julen. Detta genom makalösa erbjudanden under hela december månad. Det har redan hunnit gå några dagar, men lugn… Du har många chanser kvar. Paf lottar varje dag ut en safariresa till Sydafrika. Under resan får vinnarna åka på safari två gånger och njuta av det lantliga livet på en ranch utanför Johannesburg.

Utöver resan lottas även ett annat pris ut varje dag. Skrapa dagens ruta i julkalendern för din chans att vinna freespins, bonuspengar och cash. Det enda du behöver göra för att få vara med i lotteriet är att skrapa rutan. Kraven för att vara med i utlottningen är att du under de senaste tre månaderna spelat för riktiga pengar minst en gång.

Paf har ett fint välkomsterbjudande som du kan läsa mer om här. Klicka här för att registrera dig direkt.

Casumo

Casumo är som vanligt lite annorlunda. Deras decemberkampanj går ut på att klara av ett visst antal utmaningar för att klättra högre och högre upp i julgranen. Den som klarar alla utmaningar får en julklapp. Och tro inte att du får några mjuka paket av Casumo. Tvärtom… I paketet ligger en iPhone 6. Tävlingen pågår ända till 3/1 2015.

Uppdragen varierar i både karaktär och svårighetsgrad, och några exempel är: ”snurra 50 gånger”, ”vinn 4 gånger i rad” och ”vinn 2 storvinster”. På din väg mot toppen passerar du några punkter som ger dig bonuspengar och freespins. Har du dessutom klarat ett särskilt uppdrag före en särskild dag är du med i utlottningen av flera cash drops.

Casumo har inga särskilda villkor för att få delta i klappjakten. Det enda som krävs är att du är medlem. Inte registrerad ännu? Kolla in vår recension och registrera dig.

Mr Green

Även Mr Green belönar sina trogna kunder med en fet julkampanj. Varje dag får du tillgång till en ny lucka. Bakom luckorna finns lite olika vinster, bland annat freespins och inbjudan till pengaregn (pengasnö?) där du kan få ditt konto påfyllt med upp till 2500 kronor. Mr Green bjuder även in till turneringar varje helg under december, där prispotten är 50 000 kronor.

Villkoren hos Mr Green är att du gör en insättning på minst 250 kronor för att delta i julkalendern. Sätter du in 250 – 499 kronor får du dagligen 10 freespins. Om du sätter in 500 kronor eller mer så får du 25 dagliga freespins under hela perioden. Deltar du sedan i ett pengaregn och registrerar dig så är du även med i utlottningen av en iPhone 6. Det verkar vara årets julklapp i år.

Vi har skrivit en hel recension om Mr Green som du hittar här. Klicka här för att registrera dig direkt.

Leo Vegas

Julkalender i all ära, hos Leo Vegas har man valt en lite annan approach. Nämligen en så kallad decemberyra, där alla medlemmar har chansen att vinna en miljon kronor. Den stora vinsten dras på nyårsafton. Men varje dag under december har du chansen att vinna 10 000 kronor kontant.

För varje hundralapp du sätter in under december får du en virtuell lott i en dragning dagen därpå. Ju fler lotter, desto större chans. Har du turen att bli dragen blir alltså 10 000 kronor dina. Alla som satt in pengar under december deltar i den stora dragningen på nyårsafton.

Det är värt att notera att det insatta beloppet måste omsättas samma dag som insättningen gjordes, annars blir lotten ogiltig. Du som ännu inte är medlem hos Leo Vegas kan klicka här för att komma till vår recension, eller klicka här för att registrera dig direkt.

DELA