Front / Ooh Aah Dracula

Ooh Aah Dracula

flag Spela nu!

BETYG

1%
GRAFIK - 1%
SPELUPPLEVELSE - 1%
BONUSAR - 1%
VÄRDE - 1%

SPELA HÄR

3000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
12000 kr Bonus
200 Freespins
SPELA NU

Det här spelet är inte tillgängligt.

Välkommen till Ooh Aah Dracula och en bloddrypande slot från Barcrest. Ooh Aah Dracula är, sitt blodiga tema till trots, ändå en lättsam automat och grafiken som går i serietidningsstuk gör att upplevelsen inte blir speciellt otäck, utan faktiskt ganska komisk och underhållande. Nedanför spelar du gratisversionen av Ooh Aah Dracula så länge du har lust. Mycket nöje!

Ooh Aah Dracula Spelautomat

Ooh Aah Dracula spelas på en spelplan som består av fem hjul, tre rader samt tio vinstlinjer. De mest värdefulla symbolerna kännetecknas av Ooh Aah Dracula-symbolen samt de olika huvudkaraktärerna. Automaten är också utrustad med de vanligt förekommande kortlekssymbolerna 10, J, Q, K och A. Spelautomaten har dessutom en wildsymbol som fungerar som joker och ersätter alla andra normala symboler.

När det gäller specialeffekter så har Ooh Aah Dracula ett par som man bör lägga på minnet. Exempelvis finns en scattersymbol i form av ett hjärta och precis som alltid när det gäller scattersymboler så spelar det ingen roll var på hjulen de hamnar för att vinster ska kunna betalas ut.

Tre scattersymboler på spelplanen gör att du vinner freespins. Under gratisrundorna blir en slumpmässig symbol wild så det innebär att du har större vinstchanser under gratisrundorna jämfört med under det normala spelläget. Det är inte bara det faktum att gratisrundorna är just gratis som är positivt med andra ord!

Om man får fyra eller fler scattersymboler startar också freespins, men med en liten twist, nämligen ”Stake it or Leave it”. Här får man först spela 15 gratisrundor med en wildsymbol men när dessa är över kan man välja att förkasta vinsten för att gå vidare till runda nummer två. I den andra rundan får man istället 10 gratisrundor, men med två wildsymboler. Får man fem scatters finns det även en tredje runda som man kan välja om man förkastar vinsterna från runda två, då med fem gratisrundor och tre wildsymboler.

Ooh Aah Dracula har även lite andra häftiga funktioner integrerade, bland annat en indikator som beroende på tidigare statistik avgör om du bör ta vinsten eller fortsätta till nästa runda. Det ska noteras att den här funktionen just är en indikator och inget idiotsäkert sätt att vinna. Indikatorn bör därför användas med det sunda förnuftet i behåll!

Slutligen finns två highrollerfunktioner i Ooh Aah Dracula som gör att man kan lägga lite större insatser under fem spelrundor och under dessa rundor öka sina vinstchanser. Om du aktiverar freespins under highrollerläget får du en extra bonus när gratisrundorna är över. Du kan också aktivera kyrkogårdsbonusen och superkyrkogårdsbonusen när du använder highrollerfunktionen.

Det är lätt att låta sig luras av Ooh Aah Dracula. Vid första ögonkastet ser nämligen inte tio vinstlinjer allt för mycket ut för världen. Spelautomaten är dock fullspäckad och väldigt underhållande och vi vågar lova att det finns tillräckligt med funktioner för att du ska vilja återkomma till den om och om igen.

DELA

1000 omsättningsfria spins

Gillar du idén om att få 1000 freespins? Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att lära dig mer. Du kommer att få dina första 20 insättningsfria freespins direkt till din mejl efter att du registrerat dig för vårat nyhetsbrev.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

VILL DU HA 1000 FREESPINS?