Front / Piggy Bank

Piggy Bank

flag Spela nu!

BETYG

79%
GRAFIK - 79%
SPELUPPLEVELSE - 79%
BONUSAR - 80%
VÄRDE - 79%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Alla vi som var med på tiden det begav sig, då Jack Vegas var ett nytt fenomen, har nog våra preferenser när det gäller favoritspel. Personligen gillade jag Grodjakten bäst, med Fotbollsfeber som en tät tvåa. Smash the Pig var knappast spelet på allas läppar. Nu måste man dock omvärdera detta ställningstagande. Piggy Bank är ett klockrent alternativ, som förutom snarlikt gameplay även ger dig chansen att bli mångmiljonär. Ingen dålig spargris…

På spelautomater.se får du alltid provspela våra slots så länge du vill, helt riskfritt. När du bestämt dig för att spela på riktigt har vi tagit hjälp av våra partners för att ge dig riktigt fina bonusar. Så du slipper tömma spargrisen. Följ länkarna här nedanför för att få veta mer.

Piggy Bank Spelautomat

Piggy Bank uppfyller helt klart förväntningarna på en Vegas-klon. Inte bara utseendemässigt, men många av funktionerna är snarlika. Du spelar på en vanlig 5-rullars slot, med tre positioner per rulle. Du som spelat andra spelautomater från vår Jack Vegas-sektion kommer känna igen dig. Med fem insatslinjer och variabel insats är du själv boss över dina bets. Du kan variera såväl antal mynt per rad och myntens värde.

Symbolerna i spelet matchar speltiteln: spargrisar, hammare och pengar. Tyvärr innehåller Piggy Bank inte fler funktioner än att vi klarar av dem i några få stycken. Wild-symbol saknas helt, vilket är helt oförståeligt idag. I gengäld erbjuder Piggy Bank hela tre bonusspel. Du som lyckas pricka in tre symboler med en ensam gris får prova lyckan i den snabba bonusrundan, krossa en spargris och ta del av vinsten som är upp till 125x insatsen. Lyckas du istället pricka in tre eller fler bonussymboler fylls din tur-mätare på. Du får då krossa spargrisar så länge turen håller i sig. Varje spargris kan innehålla vinster upp till 25x insatsen.

Ingen Play ’n GO-slot utan scatters… Vid tre eller fler scattersymboler får du chansen på något av lyckohjulen. Samtliga hjul ger dig chansen att plocka ut någon av jackpottarna. Det finns inte mindre än tre progressiva jackpottar där Mersmak brukar ge några tusenlappar, Vardagslyx ytterligare några tusen, och Drömchansen ger dig chansen att bli multimiljonär.

Registrera dig hos våra partners för att ta del av svinbra bonusar. Med lite vind i seglen kan det vara du som fyller spargrisen till bristningsgränsen!

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!