Front / Prissy Princess

Prissy Princess

flag Spela nu!
Prissy Princess

BETYG

97%
GRAFIK - 99%
SPELUPPLEVELSE - 95%
BONUSAR - 97%
VÄRDE - 98%

SPELA HÄR

500 kr Bonus
91% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Sagornas värld är ett populärt tema och i spelautomaten Prissy Princess handlar det helt om vackra prinsessor, modiga riddare och eldsprutande drakar. Det är en väldesignad slot med 5 hjul och 3 rader, där alla symboler matchar temat, plus att det finns fina bonusar att kamma hem. Ta en testomgång eller två här på sidan!

 

Prissy Princess spelautomat

Den tecknade grafiken i Prissy Princess sprudlar av färger, vilket gör denna slot väldigt inbjudande. Alla de högre symbolerna har mjuka animationer, även när hjulen inte snurrar och det svävar förbi fjärilar i förgrunden. Själva spelplanen föreställer en mur omgiven av två stenpelare och varje del av muren huserar en symbol. Längst sitter det en mystisk skattkista med fem lås på. Som sagt så är hela spelautomaten Prissy Princess inspirerad av sagor och riddare, så låt oss ta en titt på symbolerna.

De lägre symbolerna föreställer olika delar av en riddarrustning och riddarens utrustning, så som bröstplåten, ett par svärd, en sköld, en riddarhjälm, en slaga med kättingar och ett släktvapen. De högre symbolerna är tre olika, tappra riddare och självaste prinsessan, som även är spelets wildsymbol. Hon kan alltså ersätta alla andra symboler för att skapa vinnande kombinationer. Till skillnad från de flesta spelautomater så har Prissy Princess inga hjul att snurra på, utan istället faller pelare av stenblock bort för att lämna plats åt nya.

När en vinnande kombination skapas från vänster till höger så försvinner inte bara symbolerna i den kombinationen, utan hela pelarna som de var del av. På samma gång öppnas ett av låsen på kistan som syns högst upp. Om du lyckas vinna fem gånger i rad, genom att fallande symboler kommer in och skapar nya kombinationer så öppnas kistan och ger dig en multiplikator på upp till 100x insatsen. En spin utan vinst kan locka fram draken, som antingen omvandlar en pelare till wildsymboler eller spottar eld på några slumpmässiga symboler för att göra dem till wilds.

Lyckas du få fram alla tre av riddarnas fanor så är det dags för bonusspelet i denna slot, vilket i Prissy Princess är en turnering i tre steg. Den första etappen i turneringen är tornering och du måste välja ut vem du tror kommer att vinna. Dina val är de tre riddarna och draken. Om ditt val får första plats får du det största priset, sedan trappar priset ner efter positionerna, men det är även dags för nästa etapp. Nu är det poseringstävling mellan de tre vinnarna från förra tävlingen och efter du gjort ditt val är det återigen prisutdelning. I den sista etappen, bågskytte, väljer du endast mellan 2 kandidater med antingen storvinst eller nitlott.

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!