Front / Alla Spelautomater / Nyx Gaming / Roasty Mcfry And The Flame Busters

Roasty McFry and the Flame Busters

flag Spela nu!
Roasty McFry and the Flame Busters

BETYG

96%
GRAFIK - 98%
SPELUPPLEVELSE - 96%
BONUSAR - 97%
VÄRDE - 95%
SPELINFORMATION
NamnRoasty McFry and the Flame Busters
UtvecklareNYX Gaming
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:243
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Om du vill rädda dagen och vinna pengar samtidigt så är spelautomaten Roasty McFry and the Flame Busters en perfekt slot för dig! I denna spelautomat hänger du med Roasty och hans brandmän till en brinnande byggnad, för att släcka elden och rädda skatterna. Det finns bonusspel, freespins och spännande specialsymboler att utforska!

 

Roasty McFry and the Flame Busters spelautomat

Om man någonsin har spelat TV-spel under åttabitarseran eller datorspel under DOS-eran så känner man omedelbart igen sig i Roasty McFry and the Flame Busters slot. Grafiken, ljudeffekterna, musiken och allt annat är skapad i en retro-stil som fyller en med varm nostalgi medan man spelar denna spelautomat.

Symbolerna föreställer antingen mynt med kortsymboler på, eller olika karaktärer. Vi ser en trollkarl iklädd en lila rock, en skallig sjörövare, en rökande get i blå skjorta, en grön robot och en brandman som precis har räddad en katt från det brinnande huset. Det finns även ett par specialsymboler, så som wildsymbolen. Den kan ersätta alla andra symboler, förutom scattersymbolen.

Då och då kan ett visst antal symboler fatta eld. Då måste brandmännen som står på vardera sida av spelautomaten släcka elden, varpå alla brinnande rutor omvandlas till symboler av samma typ, t.ex. geten. Det kan öka vinstchanserna i Roasty McFry and the Flame Busters rejält, men denna slot bjuder på mycket mer än så. Det finns nämligen ett bonusspel inbakat.

För att starta bonusspelet krävs det att du får tre stycken brandlarmsymboler. När det sker tas du vidare till ett annat brinnande hus, där du får 10, 15 eller 20 freespins beroende på hur många scatters du får samtidigt. Under dina gratissnurr kan du få fler freespins genom att samla på dig fler scatters.

Var tredje scatter tar dig upp en våning i det brinnande huset, men det är inte allt som sker. Du får genast 2 freespins och den lägsta symbolen ersätts av eldsymbolen för resten av dina freespins. Slutligen finns brandövningen, eller Fire Drill, som kan aktiveras i huvudspelet och ersätter 1-5 av mynten med eldsymboler.

Om du gillar de gamla Nintendo-spelen från 80- och 90-talen så lär du få en extra kick ur Roasty McFry and the Flame Busters, eftersom denna spelautomat är starkt inspirerad av dem. Ljudeffekterna är precis lika tillfredsställande idag som de var då, varje gång man prickar in en vinst!

DELA