X

Royal Spins

BETYG

GRAFIK - 80%
SPELUPPLEVELSE - 81%
BONUSAR - 90%
VÄRDE - 86%
84%

Royal Spins är en modern spelautomat med starka band till klassiska slots, med sina fruktsymboler, sin simpla grafik och sitt enkla upplägg. Det finns några bonusfunktioner, men i grund och botten handlar det endast om att matcha symboler. Du kan testa hur bra det går för dig utan kostnad genom att spela här hos oss, eller så kan du klicka vidare till InstaCasino för att få en bonus och spela på riktigt!

Royal Spins spelautomat

Trots att Royal Spins är en slot med de klassiska fruktsymbolerna så har de lyckats väva in det kungliga temat på många olika vis. I bakgrunden kan vi se att vi spelar spelautomaten i ett slott och det mesta är färgsatt med kungliga färger, så som purpur, guld och rött. Detaljerna står skriva på banderoller och en av symbolerna är en kungakrona.

De övriga symbolerna är körsbär, apelsiner, plommon, guldklockor och den ökända sjuan. Det är dessutom kungakronan som aktiverar bonusomgången med gratissnurr. Om du får 3, 4 eller 5 kronsymboler var som helst på hjulen så aktiveras 3, 5 eller 10 freespins och du kan aktivera fler freespins genom att få fler kronor.

Under bonusläget med freespins kommer kronsymbolerna dessutom att betala ut stora vinster. En krona dubblar insatsen, men sedan ökar det snabbt. Två kronor sexdubblar insatsen, tre kronor ger 12x din totalinsats, fyra kronor ger dig hela 48x insatsen, medan fem kronor betalar 200x insatsen! Det känns kungligt.

En annan bonus kan leda dig till en progressiv jackpott om du har lite tur. Under hjulen finns det nämligen en särskild körsbärsmätare, med ordet jackpott och en summa på respektive sida. Varje gång du får en vinnande kombination av fem körsbär i rad så fylls ett steg i körsbärsmätaren och när den är fylld hela vägen så vinner du jackpotten!

Du kan ställa in din insats per linje och det totala antalet insatslinjer, men det är alltid starkt rekommenderat att spela med alla linjer aktiverade för att maximera vinstchanserna. Det finns 5 linjer, där du kan välja att satsa €1 till €1000 per linje, så att alla från småspelare till storspelare kan hitta en lagom nivå. Det finns inte många spelautomater förutom Royal Spins som tillåter insatser på €5000 per spin!