Front / Seasons

Seasons

flag Spela nu!
Seasons

BETYG

96%
GRAFIK - 98%
SPELUPPLEVELSE - 94%
BONUSAR - 96%
VÄRDE - 96%

SPELA HÄR

3000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
12000 kr Bonus
200 Freespins
SPELA NU

Det är något magiskt som händer när säsongerna växlar från vinter till vår och från sommar till höst. I Seasons slot får du uppleva hela omvandlingen, då varje hjul har en egen säsong. I denna spelautomat får du allt från höstens röda löv, svampar och nötter till sommarens smaskiga jordgubbar! Dröm dig bort till den säsong du älskar mest och surfa in på InstaCasino, där du får en bonus till att börja med. Vill du testa spelet först så kan du göra det med låtsaspengar – Här på Spelautomater.se!

Seasons Spelautomat

Det finns fyra olika årstider i denna slot, så du kan exempelvis börja på hösten, men efter 10 spins ändras det till en slumpmässig årstid i samband med att du lägger nästa insats. Det ger spelet en härlig variation i så väl det visuella som i ljudeffekterna – till exempel i form av den ljuva fågelsången man får uppleva på sommaren.

I denna vädervarierande slot finns det 5 stycken hjul med 3 rader och 20 fasta vinstlinjer. Det lägsta myntvärdet ligger på €0,01, vilket ger en insats på €0,20, medan det högsta myntvärdet är på €5,00, vilket ger insatsen €100,00 per snurr.

Varje årstid har en egen “wild” djursymbol, som alla har sina egna speciella funktioner. Vinters wildsymbol är haren, som kommer att dela på sig själv, för att spridas till den plats där den ger bäst vinstchans för omgången. På sommaren är den söta hjorten ute och betar – den kommer expandera med ett kors av wilds omkring sig.

På våren hittar vi ugglan som erbjuder dig re-spins – under dessa kommer ugglan att flytta sig antingen diagonalt eller rakt över till nästa ruta. På hösten tittar den sluga räven fram som en slumpmässig wild och ger dig en slumpmässig multiplikator på vinsterna under spelomgången. Det gör att denna spelautomat har gott om omväxling inbyggt.

Tre eller fler freespins-symboler som landar var som helst på hjulen ger dig 7-30 freespins. Gratissnurren fortsätter spinna enbart i den årstiden de blir aktiverade i. De vilda djuren tittar fram oftare under detta bonusläge. Är du redo så är det bara att plocka fram korgen och fylla den med allt vad naturen har att erbjuda i Seasons slot!

DELA

Hämta 20 freespins nu!

Håll dig uppdaterad om alla de senaste erbjudandena. Här hittar du allt från freespins till bonusar och nya spelsläpp. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alla dessa fördelar och 20 freespins helt utan insättning omedelbart.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

Hämta 20 freespins nu!