Front / Second Strike

Second Strike

flag Spela nu!

BETYG

98%
GRAFIK - 98%
SPELUPPLEVELSE - 98%
BONUSAR - 98%
VÄRDE - 99%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Välkommen till Second Strike och en traditionell slot i hypermodern tappning. Bakom detta mästerverk ligger uppstickarna Quickspin som under de senaste åren har tillverkat några av de bästa spelautomaterna på marknaden. Företaget ligger bakom mästerverk som Big Bad Wolf, Goldilocks och Rapunzel’s Tower och kan numera mäta sig med giganterna NetEnt och Microgaming. Hos Spelautomater.se spelar du demot av Second Strike så länge du vill och om du vill spela för riktiga pengar är det bara att styra kosan mot InstaCasino där du får en fin bonus!

 

Om second Strike slot

Det händer inte speciellt ofta, men ibland lanseras det spelautomater som tar undertecknad med storm. Second Strike från Quickspin är utan tvekan en sådan automat och det här är ett mästerverk som i mitt tycke sopar banan med exempelvis Starburst från Net Entertainment. Second Strike må se enkel ut vid första anblicken, men om du tror att det här är en vanlig klassisk automat begår du ett stort misstag…

Jag ska villigt medge att det är svårt att avgöra var den här recensionen ska börja någonstans. Det är nämligen så många olika funktioner och effekter som gör Second Strike till det mästerverk automaten är. Det du som spelare kan göra till att börja med är att plugga in hörlurar i datorn och ladda om spelet på nytt. Bara välkomstskärmen är nämligen ett mästerverk med fantastiskt ljud i bakgrunden som bara vill få dig att komma igång.

När du klickar dig vidare hörs ett par ljudeffekter och du möts sedan av en ny ljudbild och en spelplan där klassiska spelautomatsymboler som körsbär, druvor, meloner, klockor och 7:or gör entré. Sedan är det bara att sätta igång att snurra hjulen och varje spinn ackompanjerar bakgrundsmusiken på ett otroligt fascinerande sätt. Inom kort kommer du bli varse om vilken otrolig potential Second Strike har.

Det är en automat som är enkel att ta till sig och börja spela, men som även innehåller nog med bonusar för att ta det hela till en nivå högre än vad som är vanligt. Spelet är också byggt för att passa alla format, vilket självklart också inkluderar mobilen som blivit det viktigaste formatet i dagsläget.

 

Second strike är ett nyskapande spel

 

Funktioner i Second Strike

Vi kan börja med hur spelet är uppbyggt. Second Strike använder sig av 5 hjul med 3 rader vardera vilket ger plats totalt 15 symboler varje runda. Spelet använder sig av vinstrader för att dela ut vinster, 10 av dem och fast är dem också. På så vis behöver du enbart oroa dig över hur mycket du vill satsa. Du kommer här kunna välja mellan den lägsta nivån som är 0,1 euro per spin upp till den största möjliga satsningen på 100 euro. En hel del alternativ alltså, men kanske inte riktigt så många som storspelarna skulle vilja.

RTP, alltså återbetalningsprocenten, ligger i sin tur på 96,22%. De flesta spelen nu för tiden ligger oftast runt 96% med ett par hundradelar som skiljer dem åt. Volatiliteten ligger enligt utvecklaren på runt 4 av 5, vilket mer eller mindre betyder medelhögt. Det innebär att man kommer vinna lite mer sällan, men när man väl gör det så kommer också summorna att klättra lite högre än annars.

 

Wilds

Likt många andra spel så använder sig också Second Strike av den så kallade Wildsymbolen. Du kan kombinera den med vilken annan symbol som helst i spelet. De kan bara dyka upp på dem tre mittersta hjulen dock, vilket gör dem lite mindre användbara än vad de annars skulle ha varit. Wildsen här saknar också de bonusfunktioner de ibland har, som dubblandet av vinsterna eller någon form av bonusomgång. Det står istället spelets andra bonusfunktion för.

 

Second Strike spelautomat symboler

 

Second Strikes andra våg

Som namnet antyder är det Second Strike, eller ”andra vågen” som undertecknad har valt att benämna funktionen som, automatens signum. För att få tillgång till den här funktionen behöver du rada upp en vinstkombination på spelplanen. Det som händer då är att symbolerna som ingår i vinstkombinationen markeras runt spelplanen och en ruta börjar snurra runt densamma. Stannar rutan på någon av de lysande symbolerna, är Second Strike ett faktum.

Detta leder till att ytterligare identiska symboler placeras ut på spelplanen, vilket kommer göra att ännu fler vinstkombinationer uppstår. Det är faktiskt goda chanser att hela spelplanen fylls av identiska symboler under Second Strike och då kan du skratta hela vägen till banken, det är någonting som är säkert! I skrivande stund, vilket är i januari 2016, tror inte undertecknad att vi kommer se en mer revolutionerande funktion under året, Second Strike har verkligen satt ribban högt!

Rent svart på vitt så fungerar det så här:

  • Vinster med 3 symboler lägger till 6 extra symboler
  • Vinster med 4 symboler lägger till 8 extra symboler
  • Vinster med 5 symboler lägger till 10 extra symboler

Så ju större vinst du börjar hela kedjan med, desto större kan den slutgiltiga vinsten också bli. De rika blir rikare i det här spelet, vilket alltid är trevligt för dem som lyckas.

 

Sammanfattning

För att sammanfatta är Second Strike ett mästerverk från start till mål. Grafiken, ljudet, funktionerna, ja, precis allt håller en genomgående hög kvalitet. Detta är visserligen någonting som vi har börjat vänja oss vid när det gäller spelautomater från Quickspin men i Second Strike har företaget till och med överträffat sig själva. Spela Second Strike här på sidan för att se om du blir lika tagen av automaten som undertecknad.

Vi gillar att Second Strike håller upplevelsen någorlunda enkel. Det finns bara en bonusfunktion och det blir snabbt tydligt hur den fungerar om man ser fältet med symboler precis utanför hjulen. De kommer också att lysas upp för ännu större klarhet och allt man som spelare behöver göra är att luta sig tillbaka och se vinsterna trilla in.

Grafiken hade gärna fått vara lite mer spännande än bara klassiska symboler och ett par egna påfund, men samtidigt så bidrar det till spelets lättillgängliga känsla, som musiken sedan solidifierar med en atmosfäriskt liten slinga.

DELA