Front / Second Strike

Second Strike

flag Spela nu!

BETYG

GRAFIK - 98%
SPELUPPLEVELSE - 98%
BONUSAR - 98%
VÄRDE - 99%
98%

SPELA HÄR

2000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
€1200 Bonus
200 Freespins
SPELA NU

Välkommen till Second Strike och en traditionell slot i hypermodern tappning. Bakom detta mästerverk ligger uppstickarna Quickspin som under de senaste åren har tillverkat några av de bästa spelautomaterna på marknaden. Företaget ligger bakom mästerverk som Big Bad Wolf, Goldilocks och Rapunzel’s Tower och kan numera mäta sig med giganterna NetEnt och Microgaming. Hos Spelautomater.se spelar du demot av Second Strike så länge du vill och om du vill spela för riktiga pengar är det bara att styra kosan mot InstaCasino där du får en fin bonus!

Second Strike spelautomat

Det händer inte speciellt ofta, men ibland lanseras det spelautomater som tar undertecknad med storm. Second Strike från Quickspin är utan tvekan en sådan automat och det här är ett mästerverk som i mitt tycke sopar banan med exempelvis Starburst från Net Entertainment. Second Strike må se enkel ut vid första anblicken, men om du tror att det här är en vanlig klassisk automat begår du ett stort misstag…

Jag ska villigt medge att det är svårt att avgöra var den här recensionen ska börja någonstans. Det är nämligen så många olika funktioner och effekter som gör Second Strike till det mästerverk automaten är. Det du som spelare kan göra till att börja med är att plugga in hörlurar i datorn och ladda om spelet på nytt. Bara välkomstskärmen är nämligen ett mästerverk med fantastiskt ljud i bakgrunden som bara vill få dig att komma igång.

När du klickar dig vidare hörs ett par ljudeffekter och du möts sedan av en ny ljudbild och en spelplan där klassiska spelautomatsymboler som körsbär, druvor, meloner, klockor och 7:or gör entré. Sedan är det bara att sätta igång att snurra hjulen och varje spinn ackompanjerar bakgrundsmusiken på ett otroligt fascinerande sätt. Inom kort kommer du bli varse om vilken otrolig potential Second Strike har.

Som namnet antyder är det Second Strike, eller ”andra vågen” som undertecknad har valt att benämna funktionen som är automatens signum. Den här funktionen har du chans på när du radar upp en vinstkombination på spelplanen. Det som då händer är att symbolerna som ingår i vinstkombinationen markeras runt spelplanen och en ruta börjar snurra runt densamma. Stannar rutan på någon av de lysande symbolerna, är Second Strike ett faktum.

Detta leder till att ytterligare identiska symboler placeras ut på spelplanen, vilket kommer göra att ännu fler vinstkombinationer uppstår. Det är faktiskt goda chanser att hela spelplanen fylls av identiska symboler under Second Strike och då kan du skratta hela vägen till banken, det är någonting som är säkert! I skrivande stund, vilket är i januari 2016, tror inte undertecknad att vi kommer se en mer revolutionerande funktion under året, Second Strike har verkligen satt ribban högt!

För att sammanfatta är Second Strike ett mästerverk från start till mål. Grafiken, ljudet, funktionerna, ja, precis allt håller en enormt hög kvalitet. Detta är visserligen någonting som vi har börjat vänja oss vid när det gäller spelautomater från Quickspin men i Second Strike har företaget till och med överträffat sig själva. Spela Second Strike här på sidan för att se om du blir lika tagen av automaten som undertecknad!

DELA

FÅ 20 FREESPINS GRATIS!

FÅ 20 FREESPINS GRATIS!