Front / Alla Spelautomater / Netent / Secrets Of Christmas

Secrets of Christmas

flag Spela nu!
Secrets of Christmas

BETYG

87%
GRAFIK - 88%
SPELUPPLEVELSE - 89%
BONUSAR - 87%
VÄRDE - 85%
SPELINFORMATION
NamnSecrets of Christmas
UtvecklareNetEnt
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:25
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Runt juletid kan man få allting med jultema – det pyntas överallt, julmusiken ekar genom staden, det finns julmust, så väl som julgodis – och tack vare speltillverkare som NetEnt kan du dessutom spela slots med julkänslan i behåll! Vi talar om spelautomaten Secrets of Christmas, som verkligen sätter stämningen och erbjuder en hel del trevliga funktioner som vi kommer att ta en närmare titt på. Om du vill provspela själv så kan du göra det här, alldeles gratis!

 

Secrets of Christmas spelautomat

Designen genomsyras av julen, i allt från symbolerna till ljudeffekterna. Det snöar till och med medan man spelar! Spelet börjar i ett snötäckt landskap och zoomar snabbt in genom fönstret på en liten stuga, där det är fulltchristmas av leksaker och julpynt. Sedan zoomar kameran ut en liten bit och fönsterrutorna blir till spelets hjul.

Det är ett bekant upplägg med 3 rader, 5 hjul och 25 vinstlinjer. Myntvärdet går att ställa in mellan €0,01 och €0,50, vilket lär passa de flesta, men kanske inte är tillräckligt för riktiga storspelare. Ljuden är som sagt väldigt julaktiga, med bjällror och julmusik. Den teoretiska återbetalningen är på 96,7%, vilket är över genomsnittet.

De vanliga kortsymbolerna är tillverkade av julkransar, medan resten av symbolerna utgörs av saker som klockor, juleljus, julstrumpor, pepparkakshus, samt ett fat med mjölk och kakor till tomten. Självaste tomten är wildsymbolen, som kan dyka upp var som helst på jule-hjulen och ersätta alla andra symboler, bortsett från scattern. Den är i sin tur en klappsäck fylld av leksaker och godis.

Om du har tur nog att få 3 eller fler scatters så får du genast 10 free spins och sedan får du öppna paket för att få ytterligare bonusar. En present per scatter får du av den snälla tomten och de kan exempelvis innehålla multipliers, fler freespins eller wildsymboler.

Värm på glöggen, ta på tomteluvan och slå dig ner med Secrets of Christmas slot för att fira jul när du vill. Med lite tur kan du få massvis av presenter varje dag. Vissa tillverkare slänger bara ihop något julspel för att få lite uppmärksamhet under högtiderna, men NetEnt levererar alltid sådan kvalitet att spelen passar bra året om och det gäller även spelautomaten Secrets of Christmas!

DELA