Sevens High

flag Spela nu!
Sevens High

BETYG

87%
GRAFIK - 90%
SPELUPPLEVELSE - 86%
BONUSAR - 88%
VÄRDE - 85%
SPELINFORMATION
NamnSevens High
UtvecklareQuickspin
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:25
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Nu är det dags att kliva upp på scenen tillsammans med de legendariska sjuorna i spelautomaten Sevens High. Det är en modern videoslot som tar stor inspiration från klassiska slots, med sina traditionella symboler, blinkande ljus och klingande ljudeffekter. Om du själv vill provspela Sevens High från Quickspin så kan du göra det gratis hos Spelautomater.se!

 

Sevens High spelautomat

Det här spelet är som sagt inspirerat av klassiska slots, komplett med fruktsymboler och ett simpelt upplägg. Det finns ingen komplicerad historia bakom världen eller karaktärerna, det är bara att snurra på hjulen och hoppas på vinst! Det finns dock en innovativ funktion i de progressiva wildsymbolerna, som gradvis ökar vinstchanserna och ger dig free spins.

Soundtracket börjar som chill bakgrundsmusik under huvudspelets gång, men om du gör flera vinnande kombinationer i rad så ökar takten för varje vinst. Vid storvinster kommer droppet och musiken går helt över till dubstep!

Utseendemässigt påminner spelautomaten om scenen i en gameshow från 70-talet, eller dansgolvet i ett diskotek, vilket bidrar till retro-känslan. Det finns fem hjul med tre rader och 25 fasta vinstlinjer. Allting handlar om sjuorna i denna slot. De börjar som vanliga symboler, men kan omvandlas till wildsymboler via den progressiva wildmätaren.

Varje gång du får en vinnande kombination så går wildmätaren upp ett steg, men om du missar en omgång så tappar du all framgång. Det finns totalt 6 steg på mätaren, med en sjua på vartannat steg. Om mätaren når en sjua så blir alla sjuor i den färgen till wilds. Det gäller alltså att vinna sex gånger i rad för att göra alla sjuor till wildsymboler.

Sedan finns det en discoinspirerad scattersymbol, som ger dig 10 free spins om tre eller fler dyker upp på hjulen. Det är i det här läget du kan vinna stort. Mätaren finns kvar, så du kan få alla tre wildsymboler även under dina free spins, men här får du dessutom 2 re-spins varje gång du når en ny nivå och du kan inte tappa mätarens framgång förrän dina spins är slut. Det gör att det blir relativt enkelt att fylla mätaren för att få massvis av wilds och vinster!

DELA