Shangri-La

flag Spela nu!
Shangri-La

BETYG

89%
GRAFIK - 87%
SPELUPPLEVELSE - 94%
BONUSAR - 91%
VÄRDE - 87%
SPELINFORMATION
NamnShangri La
UtvecklareNYX Gaming
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:15
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

I denna spelautomat får vi följa med till Shangri La, den mytomspunna staden från romanen Bortom Horistonten. Det sägs att den ligger i en gömd dal i Tibet och är ett slags paradis på jorden och som slot kan den erbjuda paradisiska vinster med alla sina bonusfinesser. Du kan testa den själv här på Spelautomater.se utan kostnad!

 

Shangri La spelautomat

Huvudpersonen i den här spelautomaten är en tuff tjej som gett sig av och faktiskt lyckats hitta Shangri La mot alla odds. På samma vis kan du utmana oddsen i denna slot för att vinna riktiga pengar, särskilt om du prickar in en av alla bonusfunktioner den har att erbjuda. Rent estetiskt är det en vacker spelautomat med högupplösta, detaljerade symboler inom en fin ram, som sitter framför en vackert målad bakgrund.

Symbolerna inleds av kortvalörerna hjärter, ruter, spader och klöver, i en tredimensionell stil med guldkanter. De liknar smyckesaskar eller dylikt. Sedan är det saker som svärd, lotusblommor, byggnader och ståtliga djur som elefanter, noshörningar, samt den vita tigern. Tjejen är spelets wildsymbol, som kan ersätta alla vanliga symboler för vinst. Två eller fler i en vinst dubblar priset. Extra wilds kan kastas in slumpmässigt på varje spin, inklusive på hela hjul.

När du får tre eller fler scattersymboler så får du möjligheten att öppna en av dem. Därpå får du snurra på ett hjul för en chans att vinna en av flera olika bonusar. Det kan vara freespins, super-freespins, en kistbonus eller en stigbonus. Freespins ger dig 8 gratissnurr med extra wilds. Super-freespins ger dig 12 gratissnurr med garanterade specialwilds.

Kistbonusen låter dig välja en kista åt gången från fem möjliga. Fortsätt välja tills du öppnar fällan, med chans att vinna upp till 15x insatsen. Stigbonusen visar dig en karta över olika vinster. Du får snurra på ett hjul för att se hur många steg du får ta och fortsätt tills du snurrar fram ett X. Under stigbonusen kan du vinna upp till 100x den totala insatsen!

Alla dessa bonusfunktioner gör att det händer mer i Shangri La än i den genomsnittliga spelautomaten. Detta är helt enkelt en slot som är fylld av överraskningar runt varje hörn, precis som vägen till det riktiga Shangri La lär vara. Allt du behöver göra är att välja insats mellan €0,20 och €200 per spin och börja spela!

DELA