Front / Siberian Storm

Siberian Storm

flag Spela nu!

BETYG

GRAFIK - 96%
SPELUPPLEVELSE - 95%
BONUSAR - 95%
VÄRDE - 94%
95%

SPELA HÄR

2000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
€1200 Bonus
200 Freespins
SPELA NU

Det är bäst att ta på sig varma kläder och förbereda sig på iskyla. Anledningen är att vi ska bege oss till Sibirien i spelautomaten Siberian Storm från IGT. Här på sidan kan du spela gratisversionen av automaten så länge du har lust. När du vill spela för riktiga pengar kan du bli medlem hos Mr Green via oss och ta del av en fin välkomstbonus.

Siberian Storm Spelautomat

När Siberian Storm har laddat färdigt märker man genast att detta är en spelautomat som har ett speciellt utseende. Istället för den traditionella rektangulära spelplanen ser man i Siberian Storm en diamantformad spelplan. Första och sista hjulet innehar tre symboler, andra och fjärde fyra och slutligen består mittenhjulet av fem symboler.

En annan sak som är speciell med Siberian Storm är att spelautomaten inte består av de traditionella vinstlinjerna utan vinstvägar. Det räcker alltså att rätt antal identiska symboler hamnar på hjulen bredvid varandra för att ge vinst. Som om inte detta vore nog kan man dessutom vinna på kombinationer från både vänster och höger i bild, detta leder till totalt 720 möjliga vinstkombinationer vilket kan vara ett rekord.

Siberian Storm innehåller både scattersymboler och en bonusrunda i form av freespins. Minst tre scattersymboler oavsett position på spelplanen ger en vinstutbetalning och fem tigerögon tar dig till gratisrundorna. Som vanligt under freespins finns det chans på enorma vinster och det går dessutom att vinna ytterligare gratisrundor under pågående bonusrunda.

Siberian Storm är en spelautomat som håller mycket hög klass. Grafiken är enastående och de sibiriska tigrarna är otroligt vackra. Samtidigt som du spinner hjulen spelas storslagen musik vilket bidrar till att höja stämningen ytterligare. Siberian Storm är en spelautomat från IGT med stor potential och den kommer med största sannolikhet att tilltala en mängd olika automatspelare ute i stugorna.

DELA

FÅ 100 KRONOR GRATIS!

Få 100 kr gratis!