Front / Alla Spelautomater / Slotfather

Slotfather

flag Spela nu!

BETYG

98%
GRAFIK - 97%
SPELUPPLEVELSE - 98%
BONUSAR - 98%
VÄRDE - 99%
SPELINFORMATION
NamnThe Slotfather
UtvecklareBetsoft Gaming
Speltyp3D Slot
Vinstlinjer:30
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Här har du spelautomaten över alla spelautomater – Slotfather. Kanske en parodi på gudfader-filmerna och den här maskinen har blivit en stor favorit. Du märker snabbt att det inte råder någon brist på bra repliker som får dig att flina. Njut av gratisversionen nedan som redan är fylld med gangstermynt. När du sedan vill spela för riktiga pengar kan du bli medlem hos Mr Green eller Vera John via oss och ta del av en fin välkomstbonus.

Slotfather Spelautomat

Använd dig av Sammy Quickfinger, Fat Tony, The Slotfather och Frankie the Fixer i denna vilda spelautomat från Betsoft. Slotfather har en massa bonusfunktioner som självfallet är gangsterinspirerade och de kan också vara värdefulla när du tar steget till att spela för riktiga pengar på internetkasinot Mr Green eller Vera John.

Med 30 individuella vinstlinjer som går i alla möjliga olika vinklar så får man ofta utbetalningar som man inte riktigt väntade sig. En av bonusarna har namnet Lömsk Direktvinst. Få en sliskig gangster bredvid en väska med pengar på de tre först vinstlinjerna och gangstern sträcker sig över till väskan och kastar en bunt sedlar till dig.

Möjligheter till freespins är också en självklarhet och för att aktivera denna funktion som kallas Maffians Gratisspinnmultiplikator krävs det en gammal gangster bredvid en maskingevärs-symbol på en av de tre första hjulen. Du kan vinna upp till 20 gratisrundor med en multiplikator på upp till 20x.

Den viktigaste bonusfunktionen uppnås genom att få tre Slotfather-symboler efter varandra på samma vinstlinje. Uppdraget du får är att placera ut spelautomater på 3 av 6 ställen i staden. När detta är gjort åker du till stället där Slotfather bor och inkasserar en del av det som utplaceringen av spelautomaterna gav.

Det ska noteras att det här är en spelautomat som vi har fått mycket god feedback om. Grafiken, ljudet och bonusfunktionerna bidrar till en spelautomat som du troligtvis kommer njuta av i många timmar.

DELA