So Much Candy

flag Spela nu!

BETYG

87%
GRAFIK - 89%
SPELUPPLEVELSE - 89%
BONUSAR - 85%
VÄRDE - 86%
SPELINFORMATION
NamnSo Much Candy
UtvecklareMicrogaming
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:25
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Godis är gott och i So Much Candy, en spelautomat från Microgaming, finns det sötsaker i överflöd. So Much Candy är en slot som ingår i en slottrilogi där alla automater har ett liknande koncept, men olika teman. De övriga automaterna är So Many Monsters och So Much Sushi och dessa spelautomater kan du givetvis också spela hos oss. Testa demot av So Much Candy eller spela på riktigt med våra exklusiva bonusar!

So Much Candy spelautomat

So Much Candy är som sagt en spelautomat från Microgaming som har två syskonautomater i So Many Monsters och So Much Sushi. Egenskaperna hos alla dessa automater är i princip identiska och det är bara temat som skiljer sig åt. Föredrar man en lite mer hälsosam version kan So Much Sushi vara ett klokt val, medan So Many Monsters är för de som inte vill ha ett tema med någonting ätbart alls.

Huvudfunktionen i So Much Candy är de splittade symbolerna som gör att spelautomatens mest värdefulla symboler kan splitta sig upp till fem gånger var. Det innebär att en vinstkombination som utgörs av fem symboler kan splitta sig och bli en vinstkedja bestående av totalt 25 vinstsymboler. Lyckas man med den bragden är storvinsten ett faktum. Spelautomatens mest värdefulla symboler är de som utgörs av godisar, inte kortlekssymbolerna 10, J, Q, K och A.

So Much Candy har även scatter- och wildsymboler att bjuda på. Wildsymbolerna ersätter, precis som alltid, spelautomatens vanligaste symboler och kan på så vis öka vinstchanserna avsevärt. Scattersymbolerna startar spelautomatens gratisrundor och som om inte detta vore nog kan de dessutom betala ut vinster på egen hand. Innan gratisrundorna startar får man välja om man vill ha 8 eller 16 freespins, det lägre antalet med högre vinstpotential, det större antalet med lägre vinstpotential.

Man väljer antalet gratisrundor genom att välja den godisbit som motsvarar det antal freespins man önskar. Dessutom får symbolen man väljer en lite speciell funktion under gratisrundorna. Den ersätter nämligen alla andra godisbitar. Det gör att antalet olika symbolkombinationer som kan komma upp under gratisrundorna är färre, någonting som därför ökar vinstchanserna.

So Much Candy är precis som sina syskon So Many Monsters och So Much Sushi en högkvalitativ automat med många funktioner som kan betala ut stora vinster. Spelautomatens ”Skill Stop”-funktion gör att du kan starta och stanna hjulen när du känner för det så om du har en gyllene touch i pekfingret kan du se till att utnyttja denna i So Much Candy. Testa automaten gratis här på sidan så länge du vill och se om den faller i smaken. Lycka till!

DELA