Front / Super Flip

Super Flip

flag Spela nu!
Superflip

BETYG

93%
GRAFIK - 93%
SPELUPPLEVELSE - 88%
BONUSAR - 97%
VÄRDE - 95%

SPELA HÄR

1 kr Bonus
83% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Flippa inte ur ännu, för här kommer Super Flip, en spelautomat från den svenska tillverkaren Play’n GO. Det är en förhållandevis enkel slot, med ett intrycksgivande utseende och chanser på massiva vinster. Testspela själv utan kostnad här ovanför!

 

Super Flip spelautomat

Vid första anblick är Super Flip en simpel spelautomat med bekanta frukt- & casinosymboler, som erbjuder ett funkigt soundtrack och trevliga bonusar, med en chans att vinna en jackpott på en miljon mynt. Namnet på denna slot kommer från att hela spelplanen blir spegelvänd under freespins.

Insatsnivån får du full kontroll över i Super Flip slot, med hjälp av knapparna längst ner. Du kan ställa in myntvärdet mellan €0,01 och €1,00, välja antal mynt mellan 1-5, samt ställa in vinstlinjerna mellan 1-20. Det är alltid rekommenderat att spela med alla tillgängliga vinstlinjer aktiverade för att få fler vinstchanser per snurr.

Grafiskt sett är det en färgglad spelautomat utan allt för mycket flash. Symbolerna föreställer kortvalörerna, diamanter, jordgubbar, hästskor, fyrklövrar och guldstjärnor. Det finns även en wildsymbol som kan kombineras med alla andra symboler, förutom scattern. Får du 3 eller fler av dem var som helst på hjulen får du en kontantvinst, plus 15 freespins.

Under bonusspelet med freespins så vänds alltså hela brädet om och fler staplade högbetalande symboler dyker upp på hjul 1 + 2. Det finns en funktion i Super Flip som ger dig en extra snurr om de två första slots-hjulen är fyllda av matchande staplade symboler, så det händer oftare under freespins. Fler scatters kan låsa upp ytterligare gratissnurr, hela vägen upp till 90 i rad om du har tur.

Överlag är det en okomplicerad spelautomat med spännande bonusfunktioner som kan betala ut riktigt, riktigt bra med lite tur. Den högsta möjliga utbetalningen är som sagt 1.000.000 mynt, vilket definitivt kan ses som en jackpott, även om spelet inte har en traditionell sådan.

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!