Front / Alla Spelautomater / Igt / Super Hoot Loot

Super Hoot Loot

flag Spela nu!

BETYG

82%
GRAFIK - 82%
SPELUPPLEVELSE - 82%
BONUSAR - 84%
VÄRDE - 82%
SPELINFORMATION
NamnSuper Hoot Loot
UtvecklareIGT
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:40
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

100 kr Bonus
20 freespins
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Det här spelet är inte längre tillgängligt

Ännu en gång så kommer en söt och mysig spelautomat från IGT gruppen, den här gången ett spel med namnet Super Hoot Loot. Detta kan nästan se ut som ett barnspel med alla animerade figurer, men det är det såklart inte. Här har du en spelautomat som du kan spela med riktiga pengar för, hos internetcasinot MrGreen, medan spelet nedan kan testas utan någon insats. Om du vill spela för riktiga pengar passa på att klicka på bannern så kommer du få en exklusiv startbonus.

Super Hoot Loot Spelautomat

Super Hoot Loot är ett spel med 5 hjul och 40 vinstlinjer som du här kan prova helt gratis utan att det krävs någon nedladdning eller registrering. Precis som med de flesta spelautomater så är det ganska enkelt att komma igång med spelandet, man behöver helt enkelt bara trycka på play-knappen så börjar hjulen snurra. Vad man vinner på kan det dock ta ett tag innan man förstår fullständigt och därför ska jag börja med en liten introduktion här, så du slipper spela så länge för att förstå hur allt funkar.

Det första som gör Super Hoot Loot lite annorlunda är det speciella fältet som man kan se under själva vinsthjulen. Här ser du snabbt att det samlar sig figurer allt eftersom. Det här är en extra bonusfunktion som gör det möjligt att mångdubbla de vinster du vinner i huvudspelet. Du har kanske redan märkt att en del av maskinens figurer har en liten uggla nederst i högra hörnet? Det är här som nyckeln till extra vinster ligger.

För att vinna det som kallas för en loot-bonus behöver du en vinst där alla symbolerna har sådana där ugglesymboler knutna till sig. När du får en sådan vinst kommer du märka att det börjar hända saker i loot-fältet. Vinsten som då räknas upp är mycket högre än i grundspelet. Vinsten i loot-linjen multipliceras med din totala insats och om den är hög kommer det också reflekteras i den extravinsten som blir proportionellt större.

Spelet har också en gratisspelsfunktion som du når genom att få tre stycken bankvalvssymboler placerade på hjulen. Här får du 7 gratisspel som också har en boosted loot line, det vill säga att loot-vinster rätt och slätt kan gå helt i taket under dessa rundor. Lek med spelet ett tag så kommer du säkert ganska snabbt förstå hur saker och ting hänger samman.

Om spelet faller dig i smak kan det mycket väl tänkas att också något annat av spelen från IGT, som är utvecklaren, kan vara intressant. Här på sidan har vi bland annat Pixies of the Forest och Siberian Storm som kommer från samma spelutvecklare.

DELA