Temple Quest

flag Spela nu!

BETYG

91%
GRAFIK - 92%
SPELUPPLEVELSE - 91%
BONUSAR - 92%
VÄRDE - 92%
SPELINFORMATION
NamnTemple Quest
UtvecklareMicrogaming
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:40
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Välkommen till Temple Quest och en spelautomat där vi beger oss ut i djungeln bland ruiner och gamla tempel i jakten på storvinsterna. Temple Quest är en lite speciell spelautomat som bjuder på oanade vinstchanser och här är aldrig storvinsterna långt borta. Spela gratisversionen av Temple Quest nedan. När du vill spela på riktigt hittar du kanonerbjudanden runt automaten!

Temple Quest Spelautomat

Det första som slår en när spelautomaten Temple Quest har laddat färdigt är att spelplanen är betydligt större än i de flesta andra spelautomater. Här jagar man nämligen storvinsterna på en spelplan som består av fem hjul, fyra rader och så mycket som 40 vinstlinjer. Det gör att vinsterna kan betalas ut när man minst anar det.

Det andra som slår en är att automaten dessutom har enorma vinstsymboler som trillar ner titt som tätt. Dessa vinstsymboler är i själva verket flera små, så om man får en symbol som tar upp en tre gånger tre rutor, så är det i själva verket nio identiska symboler. Jättesymbolerna är ytterligare en funktion som gör att Temple Quest kan bli en lukrativ automat.

Det finns många andra specialfunktioner i Temple Quest, bland annat bonusfunktionen ”Skattemplet”. Funktionen startas av scatterprinsessan och har du tur fyller hon en fyra gånger fyra stor ruta, någonting som gör att du får totalt 16 nycklar som alla kan generera stora vinster på egen hand.

Som om inte detta vore nog finns det även gratisrundor i Temple Quest som gör att du kan vinna pengar helt på husets bekostnad. Dessutom finns en peka- och klickafunktion som heter ”Skattkistan”. I den här funktionen gäller det att välja de skattkistor man tror innehåller störst vinster.

Temple Quest är en högkvalitativ spelautomat på alla sätt och vis och automaten innehåller funktioner så att det både räcker och blir över. Spela demoversionen gratis här på sidan så länge du önskar och använd dig av våra exklusiva bonuserbjudanden när du vill spela på riktigt!

DELA