Front / Alla Spelautomater / Quickspin / The Three Musketeers

The Three Musketeers

flag Spela nu!
The Three Musketeers

BETYG

91%
GRAFIK - 91%
SPELUPPLEVELSE - 88%
BONUSAR - 95%
VÄRDE - 93%
SPELINFORMATION
NamnThe Three Musketeers
UtvecklareQuickspin
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:20
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Nu är det dags att åka tillbaka till 1600-talets Frankrike, i en slot som ansluter dig till The Three Musketeers, eller de tre musketörerna. Det är en äventyrsfylld spelautomat från Quickspin, med en intressant kombination av funktioner och bonusar. För att få en egen uppfattning av spelet kan du prova gratis här på sidan!

 

The Three Musketeers spelautomat

Vi påbörjar vårt äventyr i denna slot på den franska landsbygden, med väderkvarnar och vilda rosenbuskar i bakgrunden. De fem hjulen i The Three Musketeers med tre rader är inramade av just rosor, där du dessutom kan se de 20 fasta vinstlinjerna. Den grafiska stilen har en tilltalande, tecknad look och trots att det knappt finns några animationer så känns det inte tråkigt.

Berättelsen skrevs av Alexandre Dumas och publicerades för första gången 1844. I den följer vi D’Artagnan när han möter de tre musketörerna Athos, Aramis och Porthos. De dyker även upp i spelet, som de bäst betalande symbolerna, som dessutom är staplade. De följs av skurkarna och de traditionella kortsymbolerna från J-A.

Även wildsymbolen är staplad och kan fylla hela hjulet. Det är narren (jokern) som är wild i den här spelautomaten och om du får en vinnande kombination när han fyller ett helt hjul så öppnas han upp för att snurra fram en multiplikator. Det finns även en scattersymbol i form av en vacker klinga – pricka in 3 av dem på samma gång så får du 3x insatsen och 10 freespins.

Under dina gratissnurr så kommer narren att bli en expanderande wild och stöta bort symboler för att skapa fler vinstchanser. Om du kände till berättelsen om The Three Musketeers innan denna slot så har du säkert hört ”En för alla – Alla för en!” och det gäller även i denna spelautomat. Under dina free spins kan alla musketörerna ersätta varandra för vinnande kombinationer!

DELA