Front / Alla Spelautomater / Quickspin / Titan Thunder

Titan Thunder

flag Spela nu!
Titan Thunder

BETYG

93%
GRAFIK - 94%
SPELUPPLEVELSE - 92%
BONUSAR - 95%
VÄRDE - 91%
SPELINFORMATION
NamnTitan Thunder
UtvecklareQuickspin
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:50
Progressivt Ja
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Titanerna var de första grekiska gudarna och Titan Thunder är en slot som låter dig utmana dessa majestätiska varelser på hemmaplan. Det är en flexibel spelautomat med en hel del intressanta finesser, så som en expanderande spelplan och stora wildsymboler. Om du vill provspela eller bara se hur den ser ut kan du göra det här!

 

Titan Thunder

Trots de intimiderande jättarna så är Titan Thunder en tilltalande slot, med sin fina, tecknade grafik och schyssta specialeffekter. Musiken är episk och skulle passa bra in i en film om samma sak, medan ljudeffekterna är mer typiska casinoljud. Det är dock utformningen av spelplanen och spelautomatens alla funktioner som gör den mer intressant.

Till att börja med så finns det fem hjul med fyra rader styck. På dessa finns det 50 fasta vinstlinjer, men under bonusspelen, så som freespins, får du ett extra hjul att spela på. Det gör att vinstchanserna ökar ytterligare under dessa gratissnurr.

De låga symbolerna föreställer olika juveler, men de är tätt följda av titanerna, som alla har en egen stil. Bakgrunden är vad vi får anta är Olympen, berget där gudarna bor i grekisk mytologi. Vad som gör denna slot extra intressant är dock bonusfunktionerna som utökar spelplanen.

Den första bonusfunktionen i denna spelautomat kallas just Titan Thunder, som startar slumpmässigt och börjar med att en blixt slår ner i spelets logga, varpå den försvinner för att avslöja ett nytt hjul. Sedan slår fler blixtar ner slumpmässigt för att spränga bort symboler och lämna kvar wilds istället.

Den andra bonusfunktionen utlöses av att få 3 eller fler scatters någonstans på hjulen. Det är blixtsymbolen och den ger dig 8 freespins, plus att en slumpmässig titan blir till en extra wild. Under varje gratissnurr blir dessutom en slumpmässig titan fyra gånger större (2×2 symboler) för att öka vinstchanserna – särskilt om det är samma som är wild!

DELA