Front / Alla Spelautomater / Tornado: Farm Escape

Tornado: Farm Escape

flag Spela nu!

BETYG

86%
GRAFIK - 83%
SPELUPPLEVELSE - 85%
BONUSAR - 90%
VÄRDE - 87%
SPELINFORMATION
NamnTornado: Farm Escape
SpeltypClassic slot
Vinstlinjer:25
Progressivt Ja
Hjul:3

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

När en tornado sveper in över bondgården befrias alla hårt arbetande djur och reser på semester. Färdmedel: tornado. En lite ovanlig start för en spelautomat. Men som det gamla talesättet lyder: alla sätt är bra utom de dåliga. Läs mer om alla funktioner här nedanför. Men först, ett meddelande av yttersta vikt: vi har fixat kanonerbjudanden för dig som registrerar dig som spelare hos någon av våra partners. Klicka på länkarna här under för att ta del av din välkomstbonus.

Tornado: Farm Escape spelautomat

Om vi ska beskriva Tornado: Farm Escape med tre ord så väljer vi: småkul, färgglad och funktionsspäckad. Det sista är troligen det som väcker våra starkaste känslor för denna automaten. På ytan är Farm Escape en rätt så vanlig slot, med fem hjul och totalt 15 positioner. Du spelar på 20 insatslinjer och kan variera både antal mynt och myntens värde.

När det kommer till funktioner finns en hel del att berätta. Idag produceras praktiskt taget inga spelautomater utan wild-symbol. Så är fallet även i Farm Escape. Inga konstigheter här, men ändå väl värt att nämna. En lite mer upphetsande funktion är snarare Tornado. Om du samtidigt får ett högtryck (hot-symbol) på hjul ett och ett lågtryck (cold-symbol) på hjul fem så aktiveras Tornado-funktionen. Funktionen går ut på att samla samma symbol under flera rundor. Den mittersta symbolen på mittersta hjulet blir den symbol du ska samla, så även wilds. Dessa samlas in av tornadon. Varje gång skärmen tömts på aktiva symboler spinner hjulen på nytt och tornadon tar en ny vända. Detta pågår så länge du samlar aktiva symboler. Symbolernas värde ökar stegvis ju fler du plockar.

En lite enklare, men ändå rolig funktion hos Tornado: Farm Escape är Storm. Den aktiveras slumpmässigt medan hjulen spinner och släpper ner ett tungt regnmoln över första hjulet. Därefter flyttar sig stormen stegvis åt höger och aktiverar wilds slumpmässigt på sin väg över spelplanen. När stormen blåst utanför sista hjulet kan det vara du som sitter med massa wilds, och kanske även massa vinstpengar?!

Sammanfattningsvis är Tornado: Farm Escape en lustig liten spelautomat som kan ge dig en hel del fina vinster. Med de innovativa funktionerna är spelglädjen hög. Lägg en gnutta humor till ekvationen och du har en klart godkänd spelautomat. Ännu bättre bli spelupplevelsen om du drar nytta av våra bonuserbjudanden. Free spins och bonuspengar finns i potten.

DELA