Front / Alla Spelautomater / Yggdrasil / Vikings Go Wild

Vikings Go Wild

flag Spela nu!
Vikings Go Wild

BETYG

95%
GRAFIK - 92%
SPELUPPLEVELSE - 97%
BONUSAR - 97%
VÄRDE - 94%
SPELINFORMATION
NamnVikings Go Wild
UtvecklareYggdrasil
SpeltypClassic slot
Vinstlinjer:25
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

1000 kr Bonus
91% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Möt utforskarna, sjöfolket, krigarna, mjöddrickarna… Möt vikingarna i Vikings Go Wild slot! Ta en del av historien om vikingarna när du drar igång hjulen på denna spelautomat. Vid varje slot snurr kan du nästan känna hur historien om detta äventyrliga folk växer fram. Yxor, skatter och strider – Ja, denna spelautomat bjuder på allt. Vill du testa spelet gratis kan detta göras på Spelautomater.se!

 

Vikings Go Wild spelautomat

Vikings Go Wild är ett spelautomat med 5 st hjul och 25 stycken fasta vinstlinjer, som är orienterade från vänster till höger. Spelet har åtta vanliga symboler och en vinst blir av om du får 3 eller fler i rad. Lägsta värdet för mynten är €0,01, som motsvarar insatsen €0,25, men går ända upp till den högsta insatsen på €4,00 per mynt och en total insats på €100. Detta gör att du verkligen kan leva äventyrligt och ta världen med storm, likt Vikingarna.

Med guld, silver, vikingar, kistor och vikingaskepp som slot-symboler så är detta en häftig upplevelse i sig. Några saker att hålla ett extra öga på är symbolen med skattkistan, som både under det normala spelandet och även under freespins ger en möjlighet till fina bonusar. Se även till att hålla ett öga ute efter frispelet i Vikings Go Wild, som kommer från symbolen med vikingaskeppet. Tre eller fler av denna kommer att utlösa freespins-funktionen. Vad som gör den här ännu mer intressant är de interaktiva vikinga-symbolerna.

När du får freespins greppar sjöodjuret plötsligt tag i vikingaskeppet och striden kan börja. Varje viking som hjulen stannar på kommer att försöka kämpa mot sjöodjurets tentakler. Om de lyckas kommer de att bli en wildsymbol – om inte är de fortfarande en vanlig vikingsymbol.

Nu är du redo att starta spelet där det bara att är att snurra slots, lätta ankar, hissa segel och ge dig ut på sjön. Leta rätt på sjöodjuret och låt dina krigare hämta hem den stora skatten i spelautomaten Vikings Go Wild!

DELA