Front / White Buffalo

White Buffalo

flag Spela nu!

BETYG

88%
GRAFIK - 88%
SPELUPPLEVELSE - 89%
BONUSAR - 89%
VÄRDE - 87%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

White Buffalo är en spelautomat som tar oss med ut i den iskalla vildmarken. Lyckas du tämja den vilda besten väntar stora utbetalningar på dig! Kraftfull grafik och goda funktioner gör detta till en mycket bra spelautomat!

White Buffalo Spelautomat

White Buffalo är en spelautomat från Microgaming som har 5 hjul, 3 rader och 25 linjer. Funktioner som vi hittar i automaten är wilds, scatters och BIg Game Free Spin Feature!

Insatsmöjligheter

I White Buffalo kan vi spela med ett myntvärde som går från 0.01 till 0.20 samt med allt från 1 till 30 mynt per linje. Detta ger en maximal insats på 150 krediter per spelrunda.

Wild

Wildsymbolen, eller jokern i White Buffalo är markerad ’Wild’ och kännetecknas av en buffel i siluett. Den här symbolen kan skapa samt ingå i vinstkombinationer tillsammans med vanliga symboler och hjälpa till med utbetalningarna. Wildsymbolen kan inte skapa en vinstkombination tillsammans med scattersymbolerna.

Scatter

White Buffalo-loggan fungerar som scatter och det är således en symbol som inte behöver följa vinstlinjerna för att betala ut pengar. Så länge man får minst två sådana symboler, oavsett position på hjulen, så har man vunnit en vinst. 2, 3, 4 eller 5 scattersymboler utbetalar en vinst som motsvarar den totala insatsen multiplicerat med motsvarande 2, 5, 10 samt 50.

Big Game Free Spin Feature

Big Game Free Spin Feature är en bonusfunktion som startar helt slumpmässigt. Det är således inga speciella symbolkombinationer som startar bonusläget. När funktionen startar tilldelas man 6 gratisrundor där älgen, hjorten och bocken förvandlas till wilds, någonting som kan leda till enorma utbetalningar. Man kan dessutom ha sån tur att det här bonusspelet aktiveras på nytt under pågående gratisrundor!

Sammanfattning av White Buffalo

White Buffalo är en videoslot från Microgaming som har ett läckert yttre, både när det gäller musik och grafik. De vanligaste funktionerna som wilds, scatters och gratisrundor är representerade men vi saknar ett integrerat bonusspel. White Buffalo är trots detta en mer än godkänd spelautomat!

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!