Front / Wicked Circus

Wicked Circus

flag Spela nu!
Wicked Circus

BETYG

93%
GRAFIK - 93%
SPELUPPLEVELSE - 93%
BONUSAR - 95%
VÄRDE - 94%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Flyg in i cirkusens spännande värld med Wicked Circus slot. Med trumvirvlar och härliga färger kommer denna spelautomat ta dig långt bort från vardagens misär. Det här spelet kommer garanterat få det att kittla till i maggropen, likt en bergodalbana, när du hör jokerns läskiga skratt. Han ser till att du får den rätta, fantastiska känslan när du slängs in i bonusspelet Jokerizer Mode. Om du känner dig redo att möta jokern kan du provspela här hos Spelautomater.se med låtsaspengar!

 

Wicked circus spelautomat

Vi gör ett besök i manegen, där vi kommer att möta jokern. Han är huvudpersonen i spelautomaten Wicked Circus. Här slängs man mellan symboler med en stor anknytning till jokerns liv som gycklare och underhållare. I spelet finns det sex stycken standardsymboler, samt en wildsymbol (jokern).

Standardsymbolerna består av saker du känner igen från den underhållning man får på en cirkus – allt från de ikoniska lamporna som bepryder siffran sju, till stjärnan med kastknivar. Standardsymbolerna leder till en vinst om tre eller fler finns med på vinstlinjerna, med start antingen längst ut till vänster eller längst ut till höger.

Det finns 5 st hjul med 3 rader och 10 vinstlinjer. Det lägsta myntvärdet ligger på €0,01, vilket ger en insats på €0,10, medan det högsta myntvärdet är på €2,00, vilket ger insatsen €20,00 per spin.

När du får en vinst aktiveras Jokerizer Mode, varpå vinsten laddas in i jokerizer-kontot. Du kan välja om du vill fortsätta spela som vanligt, eller om du vill spela Jokerizer Mode för 20 mynt per spin. Vinstchanserna ökar och fler jokersymboler dyker upp. De belönar dig med en Mystery-vinst, när tre eller fler sådana symboler dyker upp var som helst på skärmen, men avslutar även Jokerizer-läget.

Detta ger en bra överblick av denna slot, så kanske du vill prova Wicked Circus? Man hoppar nästan till när jokern väljer att rulla förbi, medan den smått spöklika musiken bidrar till att rama in hela cirkusupplevelsen. Ge jokern en utmaning i denna spelautomat; ge dig in i manegen i Wicked Circus och sno strålkastarljuset från honom!

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!