Front / Wild Fight

Wild Fight

flag Spela nu!
Wild Fight

BETYG

86%
GRAFIK - 85%
SPELUPPLEVELSE - 79%
BONUSAR - 89%
VÄRDE - 91%

SPELA HÄR

1 kr Bonus
83% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Upp med labbarna och förbered dig på en vild strid i spelautomaten Wild Fight, där du förs tillbaka till en förlorad tid som regeras av kung-fu och mysticism. Detta är en slot som uppenbarligen har inspirerats av legenden Bruce Lee, vars liknelse dyker upp på wildsymbolen. Provspela gratis här på Spelautomater.se!

 

Wild Fight spelautomat

Om du är ett fan av kampsport, Hong Kong-action, Bruce Lee och kinesisk symbolism kommer du att känna dig som hemma i Wild Fight slot. De inledande symbolerna är handmålade versioner av de klassiska kortsymbolerna från 10-A, medan de högre betalande symbolerna föreställer saker som gyllene nunchakus, kinesiska symboler i guld och silver, samt en stor medaljong med yin-yang-symbolen på. Den sistnämnda kan betala ut upp till 120 mynt för fem i rad.

Bruce Lee är som sagt wildsymbolen i Wild Fight, men det finns även en freespins-symbol i denna spelautomat. Den föreställer en silverfärgad drake märkt med ordet gratissnurr, samt kan endast dyka upp på hjulen 1, 3 och 5 – se upp för drakögonen. Den sista symbolen är en stor VINST-symbol, som endast kan dyka upp på mitthjulet och ger dig chansen att vinna upp till 888x insastsen!

Konststilen och designen ökar inlevelsen, med sina starka österländska inslag. Detsamma gäller musiken, som tycks vara framförd på traditionella instrument. När wildsymbolen dyker upp så gör han det genom att slå ett hål på hjulet och kliva igenom väggen, vilket är tillfredsställande att se. Det är en väldigt snabb spelautomat, så man behöver inte sitta och vänta på att hjulen ska sluta snurra.

Det finns 20 fasta vinstlinjer och du kan anpassa insatsen från så lite som €0,20 hela vägen upp till €500. Det gör denna slot lämplig för såväl storspelare som småspelare, så länge de är redo för en Wild Fight. Om du lyckas starta läget med freespins så kommer alla wilds att låsas fast tills spelläget är över, för att öka dina vinstchanser ytterligare. Det är där man verkligen kan få de stora vinsterna, så varför inte utmana Bruce Lee i denna spelautomat och bli den nya mästaren?

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!