Front / Wizard of Oz: Road to Emerald City

Wizard of Oz: Road to Emerald City

flag Spela nu!
Wizard of Oz: Road to Emerald City

BETYG

88%
GRAFIK - 87%
SPELUPPLEVELSE - 85%
BONUSAR - 93%
VÄRDE - 88%
SPELINFORMATION
NamnWizard of Oz: Road to Emerald City
UtvecklareScientific Games
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:9
Progressivt Nej
Hjul:3

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Wizard of Oz: Road to Emerald City är en otippad spelautomat, då den har ett klassiskt utförande och ett simpelt upplägg, men sju olika bonusfunktioner, samt ett tema från Technicolors tidigaste timmar. I denna slot kan du själv utforska den gula tegelvägen på väg mot Smaragdstaden, tillsammans med karaktärerna från berättelsen. Här på Spelautomater.se kan du spela med låtsaspengar!

 

Wizard of Oz: Road to Emerald City spelautomat

Trollkarlen från Oz började inte som slot, då Wizard of Oz: Road to Emerald City är baserad på filmen från 1939, som i sin tur är baserad på novellen från 1900 av L. Frank Baum. Den handlar om att flickan Dorothy blir bortforslad till det märkliga landet Oz av en tornado för att besegra en ond häxa och i spelautomaten gör du det genom att vinna!

I bakgrunden av denna spelautomat ser vi den gula tegelvägen och blomstrande ängar, men om vi fokuserar på själva spelplanen så ser vi snart att något är annorlunda. Allt från hjulen till symbolerna har en annorlunda design, i jämförelse med de allra flesta spelautomaterna. Wizard of Oz: Road to Emerald City har nämligen tre hjul, precis som klassiska slots, men det finns inte tre rader. Genom att få 3 eller 4 smaragder på samma spin får du även en bonus.

Det finns som sagt sju olika bonusfunktioner, som är baserade på sju av filmens karaktärer. Den goda häxan Glinda ger dig antingen en kontantvinst eller en multiplikator. Dorothy själv ger dig 5-20 freespins, som kan återaktiveras. Det fega lejonet ger dig 1 freespin med multiplicerande wilds på första hjulet och även alla smaragder ersatta med fler wilds.

Plåtmannen ger staplade wilds på andra hjulet, plus att varje smaragd som kommer fram ökar multiplikatorn ett steg (till maximalt 25x). 1-3 fåglar kan landa på fågelskrämman. Den första fågeln kommer med en kontantvinst baserad på din insats, medan den andra ger antingen kontanter eller en multiplikator och den tredje ger dig ytterligare en multiplikator.

Den onda häxan kan också ge dig freespins, men av henne får du endast 3, men alla wildsymboler kan låsas fast. Toto ger dig oändligt med freespins, där varje smaragd tar dig ett steg närmare målet på varje hjul. Wizard of Oz: Road to Emerald City är en simpel slot, med 9 insatslinjer, där du kan satsa €0,35 till €70 per spin. Följ den tegelgula vägen!

DELA