Front / Zeus God of Thunder

Zeus God of Thunder

flag Spela nu!
Zeus God of Thunder

BETYG

92%
GRAFIK - 92%
SPELUPPLEVELSE - 93%
BONUSAR - 96%
VÄRDE - 88%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Blixtar och dunder! Här kommer Zeus God of Thunder, en spelautomat från Scientific Games med tre bonushjul och stora jackpottar som följer det populära temat av grekiska gudar. För att få en uppfattning om hur spelautomaten fungerar kan du spela med låtsaspengar här ovanför!

 

Zeus God of Thunder spelautomat

Det som gör Zeus God of Thunder till en mer unik slot är de innovativa bonushjulen, som används för att ge dig bonusar, freespins och wildsymboler. I de flesta spelautomater triggas bonusfunktionerna av särskilda symboler, så det lägger till ett extra element av spänning i spelet. Zeus är som sagt gud av åskan, men om du glömmer bort det så är det bara att slänga en blick på han symbol, där han bokstavligen håller en blixt i näven.

De övriga symbolerna inleds av kortsymboler från J-A och följs av en vacker kruka, en lagerkrans, en blixtsymbol, ett lejon som står på molnen och en örn. Det finns en specialsymbol som föreställer Zeus tempel, som både är wildsymbol och en 2x multiplikator på samma gång – nice. Du märker snabbt att vissa av symbolerna saknar sin bakgrund och det har med bonushjulen att göra.

När du får 3, 4 eller 5 symboler på samma rad från vänster till höger utan bakgrund så snurras motsvarande bonushjul. Det händer inte ofta, men när det händer lär du bli glad. Du kan nämligen vinna Wild Zeus spins, freespins, en uppgradering till nästa hjul, eller en av jackpottarna. Om du spelar med den högsta insatsen så är den största jackpotten på 100.000 mynt! Aktiverar du bonusinsatsen så blir antalet Wild Zeus spins och freespins högre.

Zeus God of Thunder är en spelautomat med 30 fasta linjer, där du kan ställa in insatsen per linje från så lite som €0,01 hela vägen upp till €1,00. Du måste dock lägga till en extra insats på 20 mynt för bonusarna, så den totala insatsen går från €0,50 till €50 per spin. Därtill kan du välja att öka bonussatsningen till 45 mynt, för att få potentiellt högre vinster, t.ex. 20 freespins istället för 15.

Är du redo för en spelautomat där bonushjulen kan överskölja dig med jackpottar, freespins, wild spins och mer så är Zeus God of Thunder en slot för dig. Var inte nervös över att spela med en bokstavlig gud, han är en reko kille som vill se dig vinna. Var slår blixten ned härnäst?

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!