Front / Hjälp

Hjälp

Hjälp

Om du har en fråga gällande spelen hos Spelautomater.se, vänligen läs nedanför där vi besvarar de vanligaste frågorna. Om din fråga inte besvaras, vänligen kontakta oss.

Vilka systemkrav krävs för att spela?

Inga moderna datorer bör ha några problem att klara av spelen på våra sidor. Du behöver dock ha Flash installerat. Om du inte har Flash, besök http://get.adobe.com/flashplayer/ där du kan få den senaste Flashversionen.

Hur sparar jag mina framgångar?

Just nu finns det ingen möjlighet att spara dina framgångar när du spelar hos Spelautomater.se. Varje gång du startar om ett spel, startar du med ett förbestämt antal krediter.

Kan jag spela för riktiga pengar hos Spelautomater.se?

Nej. Spelautomater.se erbjuder bara gratisspel. Om du vill spela för riktiga pengar behöver du bli medlem hos ett online casino via en eller flera av våra banners.

Är spelen mobilkompatibla?

De flesta av spelen använder sig av Flash så om din enhet inte stödjer detta (iPhone/iPad/iPod etc) kommer inte dessa spel att fungera. Vi har dock en avdelning med gratis mobilspel som är kompatibla med alla mobila enheter.

Kan jag ladda hem spelen och spela offline?

Nej, du behöver en internetuppkoppling för att spela. Du kan ladda hem många av spelen direkt till din dator, men du behöver fortfarande en internetanslutning för att spela.

Är vinstchanserna samma som när jag spelar på riktigt?

Ja. Alla spel som finns på Spelautomater.se har samma spelservrar som versionerna som spelas för riktiga pengar. Chanserna att vinna på våra gratisversioner är lika stora som versionerna för riktiga pengar.

Kan jag ta emot samma bonuserbjudande flera gånger?

Nej. Varje enskilt bonuserbjudande kan bara tas emot en gång och de är bara tillgängliga för nya spelare. Om du redan har ett konto på en spelsida kan du inte öppna ett nytt konto där.

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!