Logo
Search

2 jackpottar från NetEnt på under 24 timmar

Det hör knappast till vardagen att två jackpottar droppas på under 24 timmar. Att de båda jackpottarna kommer från samma utvecklare gör det ännu mer osannolikt. Men det är just det som hände onsdagen den 7:e mars. Först droppade en jackpott på 26 miljoner, sedan en till på 41 miljoner kronor.

En insats på 10 kronor

Den första jackpotten låg på 26 677 432 kronor och togs hem av en brittisk spelare som spelade med en insats på 10 kronor per spinn. Spelet han valde att lira va Mega Fortune. När PokerStars hörde av sig till britten var hen chockad efter storvinsten.
– Jag satte in hand framför skärmen medan hjulen spann. Jag tänkte att det inte finns en chans att jag kan vinna detta, men jag ville ändå att det skulle vara en överraskning. När jag tog bort handen från skärmen och såg vad som hade hänt… då svimmade jag nästan. Detta kan inte vara verkligt, säger jackpottvinnaren.

Svensk jackpott i Mega Fortune Dreams

Redan samma dag skulle det smälla till med ytterligare en jackpott från NetEnt. Denna gången var det en 26-åring från Skåne som skulle få hela livet förändrat genom en snabb knapptrycking. Det var när han spelade Mega Fortune Dreams på Unibet när den enorma jackpotten rasade över honom. Med 41 590 436 kronor kammade han hem den fjärde största vinsten som en svensk fått sedan Unibet lanserades.

Precis som britten var den Skånska mannen chockad över att dra hem en så stor vinst. 41 miljoner är ju tillräckligt mycket pengar för att kunna släppa allt och fritt välja exakt vilket liv man drömmer om att leva. Alltså en sannerligen livsförändrande summa. Att dessutom få den vinsten när man bara är 26 år gammal och har hela livet framför sig måste medföra en helt surrealistisk känsla. 26-åringen var tagen när Unibet hörde av sig till honom, men han verkade redan veta vad som skulle prioriteras här näst.
– Först och främst ska jag ta hand om min familj, sen ska jag sätta mig ner och ta en ordentlig funderare över vad jag verkligen vill unna mig, säger den Skånske jackpottvinnaren.

Mega Fortune

Under flera år har Mega Fortune och dess storebror Mega Fortune Dreams varit maskinerna man vill spela på om det är de riktigt stora jackpottarna man är ute efter. Under förra året delade NetEnt ut totalt 780 miljoner kronor i jackpottar. Detta gör NetEnt till störst på marknaden när det kommer till att dela ut jackpottar och vi skulle inte bli förvånade om de kom ännu närmare miljarden när detta året börjar närma sig sitt slut.

De flesta av dessa vinster delades ut via de två Mega Fortune-spelen men även Arabian Nights, Hall of Gods och Divine Fortune bidrog med ett gäng rejäla jackpottar. Dessa tre är även de värda att testa om man tror sig ha jackpottgudarna vid sin sida. Hall of Gods har exempelvis den goda smaken att snitta på att dela ut jackpottar på runt 50 miljoner kronor och att den skuttar över ända till 70 miljoner händer titt som tätt.